Meztelen jelenetek a Mass Effectben

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Mostanság sporttá vált nálunk az ESRB hivatalos weboldalának böngészése: ott akadtunk rá néhány érdekességre az X360-exkluzív Mass Effecttel kapcsolatban.
Mostanság sporttá vált nálunk az ESRB hivatalos weboldalának böngészése: ott akadtunk rá néhány érdekességre az Xbox 360-exkluzív Mass Effecttel kapcsolatban.



Mint ahogy azt a fenti kép bizonyítja, a BioWare új szerepjátéka "M", vagyis Mature besorolást kapott a bizottságtól, ennek oka az, hogy erőszak és vér van a játékban... Továbbá részleges meztelenség és szexuális tartalmak. Gondoltátok volna? Kíváncsiak vagyunk, hogy ezek a szexi dolgok mit is jelentenek valójában, hiszen a képek alapján a Mass Effect nem más, mint egy tudományos-fantasztikus szerepjáték sok földönkivülivel, űrhajóval és miegymással.
9.
9.
spidey
bf2, optimista vagy nagyon. XBOX360 húzócím, 2008 karácsony előtt nem lesz PC-n.
8.
8.
fojesz
Egy mondjuk így van az amerikaiakkal kapcsolatban. Viszont a Kotort Teen kategóriába sorolták és csak Blood és Violence volt a tartalma... :) Akkor lehet mégis durvább lesz? :D
7.
7.
Ca$h
Szerintem csak a kocsmában fognak táncolni a csajszik, mint a KOTOR-ban. Az amcsik nagyon prűdek, sokkal alacsonyabb a tűréshatár náluk, mint egy normál ember esetében!
6.
6.
battlefield2
biztos lesz PC re a cybergen.hu-n olvastam és nem fog késni aszzem max fél vagy 1 évet tehát 2008 kőzepére már itt lesz PC
5.
5.
Glek
KELL KELL KELL pornóó-scifi játékot akarok!!! Biztos tele lesz sok-sok meztelen éééliennekel! JIPPÍÍÍ!! ... Na jó csak vicceltem... :D most ilyen vicces kedvemben vagyok 12 körül (vajon túlhajszolom magam és azér áll be az agyhalál? XD)

Dari: vagy nem és 10 évig ez lesz a legjobb játék mert nemtudnak még1 ilyet csinálni... :P Most battlefield2 nevéről jutott eszembe, hogy nekem még mindíg az a kedvencem és máig előveszem, néha csak havonta, néha hetente egy két körre... Eddig nem sikerült utolérni szerintem ;)
4.
4.
Gyurk
Amúgy tényleg lesz PC-re de egy kicsit később.
3.
3.
Constantin00
Áhh, én nem hiszem, hogy a mass effect-ben egy jólcsomagolt pornófilmet kapnánk... Igen legyen Mature! Legyen igazi teljes egész! Nem kell csökkentett ( németes ) brutalitás, nem kellenek folyamatosan szétloccsanó agyvelők, nem kell ovodás szintű fiú-lány kapcsolat kapcsolat, nem kell "szép-a-cipőd,-dugunk?" tipusú jelenet sem! Egy teljes egész, szélsőségek nélkül! Ilyen egy igazi JÓ játék!
2.
2.
batnor123
nem mert oda van irva hogy platform: x360

ha ott lenne a pc akkor lenne arra is:D
1.
1.
battlefield2
biztos jo lesz

amugy PC re is jőn :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...