Vetélytársat kap az Escape from Tarkov

Link másolása
A PUBG videójáték fejlesztőcsapata egy újabb projektet indított el, méghozzá az Escape form Tarkov leendő riválisát.

Egy, a KRAFTON által kiadott pénzügyi jelentésből kiderült, hogy a PUBG Studio egy Escape From Tarkov riválison dolgozik éppen: a projekt kódneve egyelőre Project BlackBudget. Az alapot szolgáló Escape from Tarkov egy többjátékos taktikai lövöldözős videójáték, ami a megjelenéskor úttörőnek számított: olyan játékok merítkeztek belőle, mint a legutóbbi Call of Duty. 

Akinek esetleg ismeretlen lenne a alapkoncepció: a játékosok bekerülnek egy pályára, ahonnan ki kell szabadulniuk. Ehhez minden követ meg kell mozgatni, ki kell iktatni az ellenséget, fel kell használni a rendelkezésre álló nyersanyagokat és különböző feladatokat is meg kell megoldani. 

A pénzügyi kiadványból az is kiderült, hogy a játék valószínűleg PC-n, konzolokon és mobilon is megjelenik majd - hasonlóan a PUBG-hez. A tervek szerint a KRAFTON és a PUBG Stúdió a Project BlackBudget teljes egészében 2024 végén vagy 2025 elején jelenteti meg.

1.
1.
markoci555
épp itt lenne az ideje... csak félek olyan lesz mint csgo-nak a valorant, az is túl későn jött és túlságosan más lett

a jelenlegi állapot valami brutális, nemcsak technikailag, mint láthatatlan emberek, csalók, majdnem másodpercekben mérhető desync, (ai elleni fejlövések nem regisztrálódnak), optimalizálatlan új map és rubberbanding, de maga a játékmenet is lejtmenetben van, pl. egyre nehezebb küldetések és nehezebben megszerezhető tárgyak az átlag gamereknek, globális limit olyan tárgyakra ami mindenkinek kell küldetéshez, lehet sorolni, csak hosszú lenne a komment

eközben a twitteren a seggét vakaró animációt és mémeket posztolgat Nikita

ja meg legalja minőségű tiktok kisvideókat rakosgatnak ki, miközben órás hosszúságú minőségibb Raid film és egyéb kisfilmeket is csináltak, ezek mellet nem is értem, hogy van ilyeneknek helye

Dark and darker, marauders, frontiers nem vetélytársak
valami cod-ot emlegettek jó páran, aztán kiderült full más játékfajta az is, minimális hasonlósággal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...