Igazi blokklánc-pokolnak ígérkezik a Square Enix NFT-játéka

  • Írta: szlav
  • 2023. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben az NFT-játékokkal kacérkodó stúdiók java jobb belátásra térült, a Square Enix csak azért is bemutatta a Symbiogenesist. 10.000 karakter profilképét vásárolhatjuk meg egy jókora szigeten.

Habár a legnagyobb játékkiadók az elmúlt pár évben sorra megpróbáltak NFT-ket csempészni a videojátékokba, a játékosközösség hangos tiltakozása a perifériára sodorta az efféle projekteket - ezért mindenképp jár a taps. Akad azonban a Square Enix, akikhez nem jutott el ez az üzenet, és még a blokklánc-bűvöletben élő Yosuke Matsuda távozása után is úgy döntöttek, hogy leleplezik az eddigi legnagyobb videojátékos NFT-projektjüket. Íme, a Symbiogenesis.

A Symbiogenesisről, annak játékmenetéről, zsáneréről, vagy bármi másról nem sokat tudunk, azt azonban már a bemutatkozáskor elárulta a Square, hogy lesz benne mire költeni az égetésre szánt pénzünket. A teaser alatt álló szösszenet szerint a Symbiogenesis az NFT-alapú szórakozás egy teljesen új formája lesz, ahol 10.000 karakter gyűjthető képe találkozik majd egy valódi játék "hasznosságával" - bármit is jelentsen ez. Szintén nagy selling-point, hogy a begyűjtött (megvásárolt) NFT-karakterek portréit profilképként is használhatjuk majd a játékban.

A játék weboldalán március 17-én lövi fel a japán vállalat, így valószínűleg ekkor derül majd fény arra is, hogy miből áll majd a játékmenet, illetve hogyan bontakozik ki az "NFT által feloldott narratív élmény", amit be kell vallanunk, szintén nehezünkre esik értelmezni.

2.
2.
hedzsooo
Raadasul szerintem talalnak is majd ra eleg vevot...:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...