Leon, Clair, Jill és Chris is feltűnik a Resident Evil: Death Island előzetesében

  • Írta: szlav
  • 2023. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A franchise legütősebb sztárcsapata állt össze a Resident Evil: Death Island legújabb kedvcsinálójában. Az animációs film premierjére idén nyáron számíthatunk.

Reszkethetnek Alcatraz zombijai, hiszen a Resident Evil-franchise legütőképesebb bandája állt össze a Death Island című animációs filmre. Leon S. Kennedy, Claire és Chris Redfield, illetve Jill Valentine is feltűnik a trailerben, de még a Resident Evil 0 hősnője, Rebecca Chamberst is előkerül a forgatagban. Azt már meg sem merjük kérdezni, hogy a játékokból jól ismert hősök mit esznek, hogy az évtizedek alatt egy napot sem öregedtek. Inkább hatalmas mosollyal az arcunkon nézzük majd, ahogy a brigád tagjai vállt vállnak vetve vadásszák majd az elszabadult fertőzötteket.

A Quebico és a TMS Entertainment által készített animációs film egyébként a korábbi animációs trilógia (Resident Evil: Degeneration, Damnation és Vendetta) történetét folytatja majd, ami egyben azt is jelenti, hogy az események kánonnak tekinthetők a játékszéria hivatalos történetszálán is.

A Resident Evil: Death Island július 7-én jelenik meg Japánban. Nyugati premierdátumot egyelőre nem kaptunk.

3.
3.
Nothing
Csak aztán valami értelmes sztori is legyen majd a tömény fanservice mellé...
2.
2.
Kamukaze
Ha ezek a poénkodások meg akciójelenetek nem mennek át erőltetettbe, akkor szerintem f*sza lesz.
1.
1.
GAMEROD
Jónak néz ki, de valahogy mintha a korábbi CGI részek életszerűbbek lettek volna, ez pedig totál játékon belüli animációs átvezetők szintet hozza, abból is a régebbit. De lehet hogy közben ugyanolyan mint a korábbi hasonlók, csak akkor még nem volt ennyire megszokva játékoknál ugyanilyen látvány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...