A Larian következő játéka kisebb lehet, mint a Baldur's Gate III

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Maga a Larian Studios vezérigazgatója, Swen Vinckle árult el pár gondolatot a csapat következő játékáról, ami biztosan nem hat évig fog készülni, mint a Baldur's Gate III és lényegesebb kisebb lesz annál.

A Bloombergnek adott interjújában Swen Vinckle beszélt egy kicsit a Larian Studios további terveiről, miután a Baldur's Gate III PC-s verziója elképesztő nyitányt produkált a múlt hét csütörtök óta. Sorra döntögeti a rekordokat a Steamen.

Vinckle ugyan nem tudja pontosan, hogy mi lesz a csapat következő játéka, de szeretné, ha egyszerre több játékon is dolgozzanak, akár kisebb projekteken mint, amilyen a cRPG harmadik része volt. Bizony, a Baldur's Gate III valódi monstrum, hat éven át készült 400 embert mozgósítva, az utóbbi két évben a korai hozzáférésű változattal a rajongókat is bevonták a projektbe.

"Bizonyára nem akarunk további hat évet egyetlen játék fejlesztésével tölteni." - fogalmazott a vezérigazgató.

Ami pedig a klasszikus RPG harmadik része továbbra is menetel előre, a hétvégi 400 és 500 ezer után mára túllépte a 800 ezer egyidejű játékosszámot, így már elérhető közelségbe került Hogwarts Legacy rekordja is. És még csak a jövő hónapban érkezik a PlayStation 5-os változat, jövőre pedig az Xbox Series X/S-es.

2.
2.
nemfontos
Majd ha jön ps5 re talán. PC re még ezt sem. Pedig lehet oda jobban illene.
1.
1.
elfdefender
Legyen az Icewind Dale 3 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...