Szeptemberben érkezik a Pokémon Scarlet és Violet első DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pokémon Company ma egy 35 perces közvetítésben erősítette meg, hogy szeptember közepén kapjuk meg a Pokémon Scarlett és Violet első kiegészítőjét. Emellett számos egyéb hírünk is van a rajongóknak.

Lezajlott a Pokémon Presents adása, amelyből kiderült, hogy The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask néven fut a Pokémon Scarlet és Violet első DLC-je, és egy új régiót is magával hoz. A csomag 2023. szeptember 13-án fut be Nintendo Switchre, ráadásul a rajongók két kedvencét, Mew-t és Mewtwo-t is megkapjuk benne egy Mistery Gift és a Tera Raid Battles révén. Mew esetében szeptember 18. előtt adjuk meg a GETY0URMEW jelszót.

A Scarlet és Violet második és egyben utolsó kiegészítője, a The Indigo Disk valamikor az év végén élesedik.

A közvetítésből kiderült még, hogy a Nintendo 64-es Pokémon Stadium 2, és a Game Boy Color klasszikusa, a Pokémon Trading Card Game ma bekerült a Nintendo Switch Online kínálatába. A Pokémon GO rajongói is örülhetnek, hiszen szeptembertől további Palda Pokémon érkeznek a játékba - a Gimmighoul már most elérhető. 

Néhány rövid anime sorozat is tervben van a cégnél, a TCG Pokémon Path to the Peak már ezen a hétvégén, míg a Pokémon: Paldean Winds szeptember 6-án landol a YouTube-on. Előzetes erre.

Végül, a Nintendo Switchre érkező Detective Pikachu Returns is kapott egy vadiúj előzetest. A Game Freak alkotására már nem kell sokat várni, 2023. október 6-án fut be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...