Íme, a Mufasa: The Lion King első előzetese

  • Írta: szlav
  • 2024. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Előzménytörténetet kap a 2019-es Oroszlánykirály! Az idén karácsonykor érkező Mufasa: The Lion King egy látványos és nem kevésbé hangulatos előzetessel hív minket a szavannára.

Néhány évvel ezelőtt valósághű CGI filmmé vált minden idők egyik legnagyszerűbb Disney-meséje, az Oroszlánkirály, idén decemberben pedig egy előzménysztorit is kapunk. A főszerepben a szavanna bölcs királya, Mufasa áll majd, ám kölyökkorában ő sem volt több egy kalandvágyó, árva oroszlánnál.

A fiatal Mufasa hangját Aaron Pierre kölcsönzi majd, Scar/Taka pedig Kelvin Harrison Jr. hangján szólal meg. Emellett Rafiki (John Kani), Timon (Billy Eichner), Pumbaa (Seth Rogen), illetve valamilyen formában Simba (Bonald Glover) és Nala (Beyoncé) is feltűnnek majd a filmben.

A Mufasa: the Lion King az év végén, december 20-án kerül a mozivászonra.

5.
5.
Doomsayer
#4: Igen, az Oroszlánszagú Richárd miatt :)

Elden-Ring-Hoarah-Loux-and-lion.jpg
4.
4.
DragonBleacPiece
#1: hoarah loux bossfight miatt valszeg
3.
3.
Belunt
azt hiszem kihagyom, ahogyan az előzőt is kihagytam. maradok az eredeti Disney-nél. a név akkor még minőséget jelentett...
2.
2.
Extol
#1: Ez azért lehetett mert ott volt a nagy farkas harcos aki sokak kedvencévé vált.

Szerintem jól fogunk szórakozni, már vártam az új LK-et
1.
1.
Doomsayer
A cikkhez tartozó képről nekem valahogy az Elden Ring jutott az eszembe és nem a lájönking. Mondjuk ez szerintem tényleg csak egyedi probléma :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...