Kiszivároghatott a PlayStation 5 Slim verziója

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 11.
  • Pletyka
Link másolása
Nagy meglepetés lenne, ha a Sony nem készítene Slim, illetve Pro variációkat a PlayStation 5-ből. Ahogy az előző generációban is láthattuk, van kereslet mind a vékonyabb, mind a fél-generációval többet tudó változatokra is, és most lehetséges, hogy láthatjuk az előbbit.

Andrew Marmo – újságíró – X posztban osztotta meg a képet és egy kínai fórumon vette észre ő is, az A9VG-n. Fontos, hogy fenntartásokkal kezeljük a hírt, hiszen mint minden pletyka, vagy szivárgás ez sem 100%-os. Az biztos, hogy a kép nagyban hasonlít a 2022 szeptemberében kiszivárogtatott információhoz, amit még Tom Hendersonnak köszönhetünk.

A kép mellett új részletek is napvilágot láttak, miszerint a PlayStation 5 Slim 5cm-el kisebb lesz, mint az alap változat - így könnyebben fogunk neki helyet találni - illetve 2 USB-C bemenet lesz az elején, a jelenlegi konzolokon egy USB-A és egy USB-C csücsül. Teljesítményben nem számíthatunk változtatásokra, éppúgy ahogy az előző generációban sem történt ilyen a Slim és alap változat között.

2.
2.
Doomsayer
https://storage.superpixel.com/article/14722/49371b76ce23a402e4272277fc8d5b85.png@900xAUTO

https://i.ytimg.com/vi/Ur-bITIVeBY/maxresdefault.jpg
1.
1.
zozo76hun
remelem a kep kamu, es kap a PS5 slim valami normalisabb, konzervativ format, mert az osszes konzolom kozul (volt es van is par) csak a PS5 kinezetet ruhhelem, de nagyon. undorito formaja van. Maga a gep jo, de a design-el nem vagyok kibekulve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...