Több ponton is továbbfejlődött az NBA 2K24 játékmenete

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Nehéz minden évben valami forradalmi újdonsággal előállni a fejlesztőknek, ám a Visual Concepts megugorta a lécet. Rajongói visszajelzések alapján változott az NBA 2K24 játékmenete.

A Visual Concepts csapata idén meghallgatta a rajongók visszajelzéseket, és ezek alapján változtatott a kosárlabdás anyag játékmenetén. A fejlesztések "inkább ügyesség alapúak és intuitívabbak, felgyorsítva a játékélményt."

A támadások során a dobás és a dribbling minden eddiginél könnyebben kivitelezhető és intuitívabb, lehetővé téve a játékosok számára, hogy bármilyen tudásszinttel kiteljesedjenek a pályán. Ezzel szemben a védekezés készségalapú lett: a szélső védekezés és a paint defense egyaránt hatékonyabb, és jobban díjazza a játékosokat az előrelátásért és a helyzetük helyes értelmezéséért. Az Adrenaline Boostot is újratervezték, hogy a támadás és a védekezés során izgalmasabbá váljon.

A 2K Smart Play visszatért az újgenerációs konzolokra, hogy segítse a játékosokat a támadás, a védelem és az edzősködés egyszerűsítésében, ezzel megkönnyítve a játékot, 16 preferált akciót választhatunk a teljes megjátszásoktól kezdve, az izolációkon át az adok-kapokig. Az újgenerációs konzolokra is visszatér a Takeover, de egy új csavarral. Töltsd fel a Takeover mérőt, majd válaszd ki, hogy a befejező, lövő, ügyességi, fizikai, védekező vagy lepattanó képességedet aktiválod.

Bízzunk benne, hogy idén sokkal látványosabb kosárcsatákat vívhatunk az NBA 2K24-ben, amely szeptember 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
MikeHock
"Adok-kapok"? Ez a pick-n-roll lenne? :D

Elzárás-leválás kicsit kifejezőbb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...