GC 2023: Új infók a Call of Duty: Modern Warfare III-ról

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Nem is olyan rég volt a játék leleplező videója, mégpedig egy Warzone 2.0 event során, melyben megtudhattuk ki lesz az ügyeletes főgenya, illetve az egyjátékos kampányba is belenézhettünk.

Az előadás során szó esett az MW3 egyik újításáról, az open combat küldetésekről, melyeket a játékosok irányítanak. Teljesen ránk van bízva, hogy sunnyogva intézzük el rosszfiúkat vagy nagy csinnadrattával bevonulunk és felrobbantunk mindent. Továbbá a zombi módról is beszéltek, amit nyílt világúként jellemeztek – az eddigi legnagyobb zombis térképet fogjuk kapni -, és amely során a játék történelmében először több csapattal együtt vehetjük nyakunkba a zombi-hentelés nehéz feladatát.

Egy új trailerrel is kedveskedtek, melyben egy szigeten lévő vár-szerű létesítménybe hatolunk be és likvidálunk ellenségeket csendben. Ez lesz az első kampány-misszíója a játéknak.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és PC-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Eddig nálam ez viszi a showt! Várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...