GC 2023: Fort Solis - befutott a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Fort Solis főszereplőgárdájával a színpadon érkezett meg a sci-fi horrorjáték utolsó kedvcsinálója. Miután megnéztétek az előzetest, már bele is vághattok a hidegrázós történetbe!

Roger Clark (Arthur Morgan - Red Dead Redemption 2) és Troy Baker (Joel Miller - The Last of Us igazi színészveteránok a videojátékok világában, Julia Brown (World on Fire) azonban most próbálta ki magát először a digitális térben. A triót ma együtt láthattuk a Gamescom Opening Night Live színpadán, ahol amellett, hogy a kelleténél jóval többet beszéltek Troy Baker segglyukáról, kellően fel is hype-oltak bennünket a Fort Solis megjelenésére...

...ami történetesen ma van! Bizony, a Fallen Leaf és a Black Drakkar Games karakter- és történetvezérelt sci-fi horrorjátékát máris pörgethetjük PC-n és PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
hedzsooo
Azt olvastam, h ehhez a jatekhoz meg a billentyuzet kioasztast sem lehet szemelyre szabni. Meg azt is, hogy ez a legkissebb problemaja sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...