GC 2023: Még idén megjelenik a PlayStation Portal remote player!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 23.
  • Hardver
Link másolása
Ebben az évben debütál a PlayStation Portal, ami arra hivatott, hogy távolról is játszhassunk kedvenc PlayStation-re megvásárolt videójátékainkkal.

Úgy néz ki, hogy a PlayStation-közössége csak úgy szomjazza az újításokat, tekintve a DualSense vezeték nélküli kontrollerek népszerűségét, ezért a Sony ismét előrukkolt egy izgamas ötlettel. A PlayStation Portal arra hivatott, hogy a kedvenc, PlayStation 5 videójátékainkkal ne csak helyhez kötve tudjunk játszani, hanem wifi segítségével akár a lakás másik pontjáról is - igen, végül ez lett a Project Q hivatalos neve. 

A PlayStation Portal tartalmazza a DualSense vezeték nélküli kontroller legfontosabb funkcióit, a vibráló 8 hüvelykes LCD-képernyő pedig az elvárható 1080p felbontásra képes 60fps gyorsasággal. A PlayStation Portal remote player mellé bemutatták az élményt kiegészítő Pulse Explore vezeték nélküli fülhallgatót és az új Pulse Elite vezeték nélküli fejhallgatót. Ehhez egy rövid, kedvcsináló videót is csatolt a Sony. Nézzétek meg magatoknak! 

Ez a csomag még idén megvásárolható lesz nem kevesebb, mint 199,99 dollárért, azaz 70500 magyar forintért! További és részletesebb információkért kattintsatok ide!

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
patka21991
#7: 4G is simán tudja ezt a sebességet.
7.
7.
luzsi04
Yanez: ha ez igaz, akkor kb bárhol lehet játszani vele.
Ma már nem nem dolog telóról hotspotot indítani, és 5g-s hálózaton biztos meglenne a kívánt sebesség.
Ők, kicsit körülményes és a telót is jobban meritheti de a lehetőség adott lehet.
6.
6.
Yanez
Utánaolvastam a Playstation hivatalos oldalán a kütyünek. A cikk kissé félrevezető, ugyanis nem csak otthon használhatjuk a PS Portalt, hanem bárhol, ahol wifi-re tudunk csatlakozni. Mindössze annyi a figyelmeztetés, hogy figyeljünk oda milyen wifi-t használunk, mert attól függhet a kép minősége. Ajánlatos a legalább 15/mps, ha full élményt akarunk. Így már talán engem is érdekel a dolog.
5.
5.
patka21991
@Nyuszcica azt ne feledd, hogy a cikkekben írt dollár árak nettók, ezért - minimum - érdemes hozzá kalkulálni a csodálatos 27%-os áfánkat :(
Ennek az ára, ha a DualSense Edgeből indulunk ki, olyan 90-110 ezer ft körül lesz a boltokban.
Picit többért Nintendo Switch kapható, olcsóbban Lite verzió.

A masina tudását egy kontrollerre biggyeszthető telefon tartó tized ennyiért meg tudná ugrani. Talán képesek is rá már most is, de nem tudom, nem játszom ily módon.

Talán úgy lenne létjogosultsága ennek a kézi konzolnak, ha fogadna sim kártyát és a ps+ tagok streamelhetnék a játékokat. Premium, extra azt amik vannak az előfizujukban + ami meg van a digitális könyvtárukban, essential meg csak a digitális könyvtáruk tartalmát.
4.
4.
delphijos
A no BT - vehetsz hozzá PS Link-es fülest - wifi only.... Kicsit Vita vibe-om van, a rohadt drágán árult nem szabványos memóriakártya kapcsán. Én igazi kütyübuzi vagyok, de nem igazán vágom én sem milyen felhasználás az ahol erre igény van. Pont ez ígzi részt játszik az ember, és elkapja a cifrafosás, és viszi a budiba hogy ne kelljen leállni ?
3.
3.
MikeHock
Ez az, erre van szükségem, hogy találták ki??

Sokkal szívesebben játszok egy 8 hüvelykes 1080p-s szaron, mint a 140 centis 4K OLED TV-men. :))
2.
2.
negyven2
#1: Nem kell bekapcsolni a TV/Monitort hozzá, és így nem csak az áramszámla lesz kevesebb, hanem még a bolygot is megvéded. Ezért nem tudja a Cloud Stream-et se, mert azzal meg a szerverfarmok által elhasznált energiát csökkented! :D
1.
1.
Yanez
"...PlayStation 5 videójátékainkkal ne csak helyhez kötve tudjunk játszani, hanem wifi segítségével akár a lakás másik pontjáról is"

Tessék? Akkor ezzel nem lehet majd lakáson kívül csatlakozni a PS5-höz? Ennek így mi értelme???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...