Érkezik a Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 31.
  • Pletyka
Link másolása
Az ESRB besorolása alapján úgy fest, hogy a modern rendszerekre is kiadják az Ubisoft méltán kedvelt, ám évek óta parlagon hagyott játékát. A pontos megjelenés egyelőre nem ismert.

A Beyond Good and Evil idén lesz 20 éves, és bár nem volt egy bestseller, egy méltán emlékezetes címről beszélhetünk, amelynek hányatott sorsú folytatására évek óta várunk, és úgy fest, hogy várhatunk is még egy darabig. Logikus lépés hát, hogy amíg a fejlesztők próbálnak valami értékelhetőt összehozni a második részre, kiadják az eredeti játékot a modern rendszerekre.

Az ESRB oldalán olvasható leírás önmagában nem érdekes, az más sokkal inkább, hogy platformnak a PlayStation 4 és PlayStation 5, valamint a Nintendo Switch és természetesen a PC van megadva. Utóbbin természetesen eddig is elérhető volt, Xbox-on pedig elérhető az Xbox 360-as Beyond Good and Evil HD verzió. Hogy a 20th Anniversary Edition miben lesz több és jobb, mint ez vagy a jelenlegi PC-s verzió, nem derül ki a leírásból, ahogy a megcélzott megjelenési dátum sem, remélhetőleg valóban sikerül még az idén kiadniuk.

8.
8.
nemrobotvagyok
Jó játék, de azért nem annyira mint a hírneve nagysága.Jó, a MainTheme OST-je megvan..
AKkor már 100x is inkább a The longest journey és Dreamfall.(Valahogy közös kategóriának tekintem, mint a Siberia és hasonlóakat)
7.
7.
Heldengeist
#6: Már évekkel ezelőtt kiadtak belőle HD remastert.

Szerk. egyébként ez tipikusan az a stilizált grafika, ami nem öregszik.
6.
6.
hedzsooo
#5: Persze-persze, mert mikor mi voltunk gyerekek, mi is a legoregebb garfikaju jatekokat kerestuk folyamatos jelleggel. Hagyjuk ma' ezt, keremszepen! :))) Aze' me' neked nem kell, hagy legyen mar masnak belole egy felujitott kiadasa, ha kell.

Ha meg gagyi lesz ez az uj kiadasa, vagy semmi ujat nem fog nyujtani, annak ugyis csak maga a Ubi fogja a karat szenvedni, nem mi, a jatekosok
5.
5.
Heldengeist
#4: Minden lehetőség adott, hogy megismerje. Minden egyes store-ban megvásárolható (GoG, Steam, Uplay, Epic, Humble). Az Ubi talán még ingyen is adta valamikor.
4.
4.
hedzsooo
Megerdemli, hogy az ujabb generacio is megismerje, picit rancfelvarrott verzioban.
Mar csak azert is jo hogy kiadjak, mert hatha egyszer hamarosan a 2. reszebol is sikerul valamit osszehozniuk... Aminek a fejlesztese mintha egy jo ideig megfeneklett volna.
3.
3.
TrishtanAG
#2: Biztos vagyok benne, hogy ez sima portja lesz csak a HD kiadásnak, legjobb esetben 60 FPS-el megtámogatva.
2.
2.
Doomsayer
"miben lesz több és jobb"

Manapság az a divat, hogy semmiben és csak egy sima konverzió jön ki, vagy egyenesen rosszabb lesz, mint volt, ahogy az új Metal Gear Solid kollekció is, ami esetén pl 60 fps volt a MGS3 már PS2-n is, de Switch-en, ami ripityára veri a PS2-t mindenben, ott valahogy sikerült megoldani a 30 fps-t.

Szóval nagyon keményen igénytelen munkákért akarnak sok pénzt elkérni, de a vásárlókat sem kell félteni, mert olyan mennyiségekben veszik a szeméthulladékot, hogy pl a RDR valami csúcs helyen van a PS5 eladások között és így meg is mutatják a kiadóknak, hogy nem kell minőség, nem kell fejlesztés, de nem kell semmi sem, csak egy 120 éves roncs játék. A korabeli hibákkal és kevesebb tartalommal újracsomagolt verziót pedig röhögve és boldogan veszik meg teljes áron. Ugyanitt, ugyanezek (egy kisebb része) gyűlölködnek ezerrel, hogy kijön a Starfield és benne lesz GP-ben. Mert az ugye nem ér semmit :) Csak az RDR natív Xbox360-as verziója ér valamit PS5-ön.

De akinek nem inge az ne vegye magára, főleg, hogy nem ilyen harci beszólás akart lenni. Hanem az van, hogy hiába keltett visszatetszést például a RDR portja (mert ez port és nem remaster), ugyan úgy annyit eladtak, mint az égen a csillag + 1. Ezzel pedig úgymond megmutattuk nekik, hogy mire van igény és miért fogunk mennyit fizetni.
1.
1.
crytek
Ubiból kinézem simán csak újra kiadja más néven :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...