Jövőre érkezhetnek az új Activision Blizzard-címek a Game Passbe

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 10.
  • Hír
Link másolása
Amennyiben a felvásárlás végbemegy, akkor is leghamarabb 2024-ben várható, hogy a kiadó játékai bekerülnének a Microsoft előfizetéses csomagjának kínálatába.

A hamarosan megjelenő Modern Warfare III kapcsán merült fel a kérdés, hogy ha sikeresen lezárul a felvásárlás, vajon a játék mikor debütál majd az Xbox Game Pass keretein belül? Az Activision hivatalos X-oldala egy külön posztban igyekezett diplomatikus, mégis jól belőhető választ adni: idén ne számítsunk rá! Sem az idei megjelenések, mint például a Diablo IV, sem pedig új címek, mint a Call of Duty-sorozat új része nem fog bekerülni a kínálatba azonnal, azonban 2024-ben már igenis számíthatunk rájuk.

A nyilatkozatot egyelőre nem kommentálta a Microsoft, és még a felvásárlás is várat magára, viszont nem lenne meglepő, ha az aláírást követően Phil Spencer és csapata egészen másként nyilatkozna, mint a felvásárlás alatt álló stúdió. Akárhogy is, legrosszabb esetben is csak egy évet kell várnia az előfizetőknek.

5.
5.
crytek
#3: Ja de szar is lehet ugy melozni hogy semmi kényszer nincs nem kell fix eladási szám semmin nem kell agyalni meg mindig ott lesz az a pénz mögötted amit eddig verejtékkel kerestél meg... szarok ezek a nagy cégek na..
4.
4.
Zuzmo
#3: A Warzone meg ingyenes, akkor az még nagyobb ciki?
3.
3.
zoli12i
Mekkora büszkeség lesz majd az AB-nak innentől, hogy a GP-be kell gyártaniuk játékokat xd
2.
2.
hoaw
Helyes, várjuk őket szeretettel.
1.
1.
crytek
Várjuk ezerrel..mit ezerrel n+végtelennel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...