Brit toplista: Az Assassin's Creed: Mirage sem tudta lenyomni az EA Sports FC 24-et

  • Írta: szlav
  • 2023. október 10.
  • Toplista
Link másolása
Az ég kék, a fű zöld, a britek meg csípik a focit. Tudjuk, hogy ezzel nem mondtunk semmi újat, de az mégis meglepő, hogy még a frissen megjelent új Assassin's Creed sem tudta elorozni a labdarűgók aranyérmét.

Habár a névváltás egy kisebb, de érezhető buckát állított az EA Sports FC 24 rajtja elé, a futballjáték köszöni szépen, jól van, a brit toplista éléről pedig az nyitóhetet követő 48%-os csökkenés után, néhány elég komoly új címmel a versenyben sem lehet kirobbantani. Pedig két potenciális trónfosztó is érkezett az előző héten: a Switch-tulajok a Detective Pikachu Returns-nek, mindenki más pedig az Assassin's Creed: Mirage-nak örülhetett. Végül azonban csak a bronzot és az ezüstöt vitte el a két új játék.

A brit dobozos játékok listája a fentieket leszámítva többé-kevésbé papírforma szerint alakult: a Top 10-ben nagy blockbusterek és a fizikai piacon állandó népszerűségnek örvendő Nintendo Switch-exkluzívok sorakoznak. Talán csak a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom helyezését érdemes kiemelnünk, hiszen a játék megjelenése óta ez volt az első olyan hét, amikor rezgett a léc, hogy Link lecsúszik-e a 10-es élmezőnyből.

1. EA Sports FC 24
2. Assassin's Creed: Mirage
3. Detective Pikachu Returns
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Hogwarts Legacy
6. Call of Duty: Modern Warfare II
7. Star Wars Jedi: Survivor
8. Mortal Kombat 1
9. Minecraft (Switch)
10. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...