Már 34 millió játékosnál jár az Assassin’s Creed IV: Black Flag

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 30.
  • Hír
Link másolása
Még mindig nagyon odavannak a játékosok a kalózkodás aranykorában játszódó Assassin's Creedért, hiába jelent meg azóta jó pár epizód, újabb mérföldkövet ért el a Black Flag.

Tíz éve került a boltokba az Assassin’s Creed IV: Black Flag, és ennek örömére a Ubisoft egy újabb mérföldkövet osztott meg a nagyérdeművel. A 2013. október 29-i megjelenés óta több mint 34 millió játékos nyomult a kalózos résszel.

Való igaz, a Black Flag igazi klasszikussá érett az elmúlt 10 évben, a nyitott világú akció-kaland főszereplője Edward Kenway, aki egy alacsony rangú kalózból valódi orgyilkossá érik a történet során. A játék kibővít az Assassin's Creed III-mal bevezetett tengeri csatákat. Toborozhat legénységet, más hajókkal csaphat össze és a part menti erődöket is meghódíthatja. A karib-tengeri környezet pedig egyedülálló helyszín mind a mai napig.

Furcsamód 2023-ig körülbelül 15 millió példányban ment el a játék a becslések szerint, bár ebbe a számban nem tartoznak bele az ingyenes letöltések és az előfizetéses szolgáltatásban kipróbált játékórák, ezekkel együtt viszont nagyon is hihetőnek tűnnek az Ubisoft számai.

3.
3.
memoryman
"A 2023. október 29-i megjelenés óta több mint 34 millió játékos nyomult a kalózos résszel."

1 nap alatt azért ez nem semmi. :DDDD
2.
2.
petymeg2033
Nem értettem, hogy a 34 millió miért "mérföldkő". Túl random szám. A 33, 32 korábban nem volt az?
Aztán elolvastam a Twitter bejegyzést, és ott már látszik, hogy valójában a 10 évnek örülünk, az a mérföldkő, a játékos szám csak egy kísérő adat.

//Nyelvtannáci off
1.
1.
crytek
Az egyik legjobb rész. Remélem a remasteredre nem kell sokat várni már ha valóban lesz majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...