Tódultak a nézők a hétvégén a Five Nights at Freddy's-filmre

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Lenyűgöző számokat produkált a Five Nights at Freddy's filmadaptációja a nyitóhétvégén, és már 130 millió dolláros bevételnél jár. Csak a Mario-mozi tudta beelőzni a videojátékos vonatkozású filmek között.

A Scott Cawthon játéksorozatából készül élőszereplős mozi nagyon bejött a nézőknek: csak az Egyesült Államokban 78 millió dollárt, világszerte pedig 130 milliót hozott az Universal és a Blumhouse konyhájára a nyitóhétvége során.

Ahogy azt a Variety magazin megjegyezte, ez a film minden idők második legnagyobb játékadaptációjának számít a tengerentúlon, és csak a Nintendo és az Illumination közös animációs filmje, a Super Mario Bros. Movie előzi meg, amely 146,3 millió dollárral nyitott.

Az élőszereplős adaptációk sorában viszont nem talált legyőzőre a Five Nights at Freddy's-mozi, sőt 2023 legjobb horrorfilmes debütálását is elorozta Az apáca 2 elől (ami 88,1 milliót hozott a konyhára). Ha pedig a minden idők termését nézzük, csak a két Az-film előzi meg a műfajban.

Annak tudatában, hogy a kritikák nem valami fényesek, egészen szép teljesítményt mutatott fel a Five Nights at Freddy's, ami a hazai mozikba november 2-án érkezik.

3.
3.
GAMEROD
Várható volt, mert akkora trágya lett. Mondhat bárki bármit, a Nicolas Cage féle hasonló filmet vagy tízszer megnéztem, ez számomra pedig csak egyszer nézős. Elvont, unalmas, kevés és könnyű akció. Szerintem a nézők nagyrésze is többet várt.
2.
2.
crytek
Kis hableányra is majd 600 millió $nyian todultak a mozikban.. Azaz már nincs ami meglep filmes berkekben
1.
1.
zakkantlaci
Ezek szerint mégis lehet sz*rból várat építeni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...