Lássuk, hogy áll most a Control 2 és a Max Payne remake fejlesztése!

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Remedy nemrégiben a befektetőknek tartott helyzetjelentésében szó esett a közelgő projektekről, ezek szerint mind a Control 2, mind pedig a Max Payne 1 és 2 újrázásának munkálatai remekül haladnak.

A finn fejlesztő elárulta a befektetőiknek, hogy haladnak a közelgő játékaik munkálataival. Kettőt ismerünk ugye, de ezen kívül két rejtélyes projekt is készül a Remedy boszorkánykonyhájában.

A Control 2 jelenleg előrehaladott koncepciós fázisban van. "A folytatásra vonatkozó tervek ambíciózusak és remek előrelépést tettek mind a tervezés, mint a játék felépítésére vonatkozóan.". A következő néhány negyedévben ebben a fejlesztési fázisban maradnak, és arra koncentrálnak, hogy a kulcselemeket minél jobban kidolgozzák, mielőtt a következő szakaszba lépnek, majd bővítik a csapatot.

A Max Payne 1 és 2 remake már készenléti gyártási fázisba lépet. Már tisztázták a játék stílusát és terjedelmét, egy rendkívül jól szervezett csapat dolgozik ezen. Ezekkel az eredményekkel pedig joggal bizakodhatnak a jövőbeni sikerekben. A remake-eket a Rockstar Gamesszel közösen rakja össze a Remedy.

Ezen kívül készül egy Condor című többszereplős kooperatív játék, amely már a gyártás előtt áll. Olyan anyag lesz, amivel a játékosok évekig foglalkozhatnak, hiszen live-service címként gondolnak rá. A Codename Vanguardról még kevesebbet tudni, jelenleg a kiadóval tárgyalnak a projekt folytatásáról. A cél az, hogy az év végére elkészüljenek a tervek.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Sam Lake egy gótikus fantasy játékkal kacérkodik, elképzelhető, hogy a Remedy ráharap a vezető ötletére.

2.
2.
Low Noise
Ok, de jó lenne már a Quantum Break 2 is, csak gondolom a Microsoft nem tudja, hogy milyen értékes címen ül, már ha náluk vannak a jogok, de erre tippelek.
1.
1.
Duka Zoltán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...