Először mozog a South Park: Snow Day

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 23.
  • Videó
Link másolása
Az augusztusban leleplezett új South Park-játék is megkapta az első gameplay trailerét. A kooperatív kaland során a havas utcákon csapnak össze hőseink más gyerekekkel, és mi leszünk az új arc a városban.

A South Park: Snow Day egy vadonatúj 3D-s kooperatív móka lesz, amelyben Cartmanék más gyerekekkel csapnak össze az utcákon egy játék keretében, miközben csapdákat és más veszélyforrásokat kerülnek. Az anyag a téli szünetben játszódik, a srácok egy hónapig suli nélkül maradnak, ki is használják rendesen a szabadidőt.

A The Blackout Club fejlesztője, a Question Games dolgozik a játékon, amely 2024 márciusában érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

5.
5.
Ooorky
Film/sorozat licensz játékoknál kezd visszatérni a shovelware aki kb. 2010-es évekig jellemző volt, ez is tökéletesen beleillik a trendbe.
4.
4.
sumblinker
Még mindig az N64-es South Park játékok a legjobbak.
3.
3.
pécégémer
Borzalmas. Még viccnek is rossz. Remélem majd lesz egy videó, ahol Cartman közli, hogy nyehehehehehe tényleg besz*ptátok, hogy ezt így kiadjuk?
Youtube kommenteken pedig meghökkentem szinte csak pozitív visszajelzés van.
2.
2.
Zisten
A két sztorijáték piszok jó kis cuccok azzal a grafikai megjelenítéssel, ami a filmben is van. Egy olyan játék jöhetne több is.

Ez a játék már ott bukta, hogy Multis és nem sztori.
Nem is értem miért nem kukázták már az egészet bejelentés után.
A másik a grafika.
Nem szokásom fikázni dolgoket,... de ez.
Értem én, hogy multiba kell a 3D és maradni akartak a filmekre jellemző pirmitív megjelenítésnél... de most ezek a "videos átvezetős" részek úgy néz ki, mint ha egy kezdő grafikus valami 3D programban otthon sufnituningba dobta volna össze az egészet. Baromira gagyin néz ki.
1.
1.
Chdz
Még ilyen fostalicska szarokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...