TGA 2023: Nézd vissza a The Game Awards adását!

  • Írta: szlav
  • 2023. december 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Eljött az idő, hamarosan kezdődik az év legnagyobb videojátékos gálája, ahol az évvégi díjkiosztás mellett tucatjával záporoznak majd a friss bemutatók és vadiúj játékbejelentések is. Nézd velünk a The Game Awards 2023-as műsorát!

Ezúttal is egy hatalmas díjkiosztó ünnepség tesz pontot a játékokban igencsak gazdag 2023-as év végére, de valljuk be, mi leginkább a friss trailerek, addig sosem látott bemutatók és ütős gameplay prezentációk miatt szeretjük igazán Geoff Keighley műsorát. A játékipar legszorgalmasabb prezentőre idén sem lustálkodott, egy ütős hype trailerrel hangolt minket az éjjeli műsorra, vagyis az ízelítőt már megkaptuk, de a lényeg csak most kezdődik!

Hosszú lesz az éjszaka, hiszen magyar idő szerint 01:30-kor kezdődik meg a Los Angeles-i Peacock Theaterben zajló műsor, amit természetesen mi is élőben követhetünk. A bő háromórás ceremónia során megtudjuk, hogy kik érdemelték meg a nívós díjkiosztó szobrocskáit, köztük pedig megállás nélkül záporoznak majd az izgalmasabbnál izgalmasabb látnivalók a következő néhány év legnagyobb dobásairól. A műsort természetesen az első kávé mellett mi is feldolgozzuk majd, aki azonban szívesen követné az élő adást, a lenti lejátszóablakban megteheti. Jó szórakozást!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a teljes adást:

2.
2.
crytek
Hellblade 2 az kb marad az amilyen az első volt
Exodus érdekes lesz
Blade is jófélelehet majd
No Rest for the Wicked is jónak tűnik bár szemre az a g... nehéz kategória
Hideo Kojima OD -je Xbox Games Studio-val karöltve... semmit se tudtunk meg róla csak hogy minden ue5-ös dolgot használ majd..
A Jurassic Park: Survival egy single-player fókuszú akció-kaland lesz, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül - Ez is várós
1.
1.
Seraph
Prince of Persia kifejezetten ígéretes, és az hogy lesz demó külön jó jel, nem zsákbamacska.
Mondjuk szánalmas a legtöbb komment a videó alatt, a sok triggered rasszista special snowflake.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...