Kiszivárgott a Marvel's Wolverine PC-s fejlesztői buildje

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 20.
  • Hír
Link másolása
Egész hétre el leszünk látva kiszivárgott információkkal, olyan nagy a baj az Insomniacot ért hackertámadást követően. Megtudtuk, hogy az X-Men licenc 2035-ig PlayStation-exkluzív marad, a rivális konzolokon nem lesz elérhető.

Ahogy azt tegnap óta tudjuk, a Sony és a Marvel három X-Men játékra kötött kizárólagos szerződést. Az első fecske, amit már ismerünk, az a Marvel's Wolverine, ám a kiszivárgott dokumentumokból kiderült, hogy az X-Men licenc 2035-ig PlayStation-exkluzív marad, azaz más konzolokon tuti nem lesz elérhető egyik játék sem, illetve nem használhatnak fel más platformokon X-Men karaktereket sem. A PC persze kivételt képezhet.

Kivételt képeznek ez alól az olyan multiplatform Marvel-játékok, mint az Avengers és a Guardians of the Galaxy, amelyben feltűnhetnek az X-Men hősei is, hiszen a Marvel fenntartja a jogot, hogy a "gyerekjátékok és bizonyos, 1990-es évekből származó X-Men-játékok esetében" kivételt tegyen.

S ha ha már Rozsomák, a Marvel's Wolverine játszható PC-s verziója kiszivárgott az internetre. Pontosabban annak egy korai fejlesztői buildje hiányos textúrákkal, befejezetlen pályákkal és grafikus beállítások nélkül. Könnyen lehet, hogy a hatalmas érdeklődés hatására valamilyen fake adatcsomagot töltenek le a felhasználók, ezért óva intünk mindenkit a keresgéléstől.

4.
4.
crytek
#3: Ők ebből élnek, semmilyen végkimenetel nem érdekli őket.
3.
3.
Doomsayer
#2: Mondjuk engem annyira zavarnak a spoilerek, hogy ha egyet is meglátok, utána nem érdekel sem a film, sem a játék. De ez egyéni dolog. De vannak olyanok is, akik addig neki sem állnak, míg mély elemzés szinten el nem lett nekik mondva előre a sztori. Ettől függetlenül úgy van, ahogy mondod. De én nem a spoilerekről beszéltem, hanem bizonyos emberekről, illetve egyféle hozzáállásról. Én magam egyébként nem nézek ebből annyit sem, hogy a cikeket rendesen elolvassam: ha akarok majd vele játszani, akkor azért, ha meg nem akarok majd vele játszani, akkor meg azért :) Minden esetre a gaming a hobbink és az ilyen dolog mindig sajnálatos. Csak jópofa, hogy a sajtó viszi a híreket, mint a véres rongyot és mindegyik úgy kezdődik, hogy "sajnos" XD NA jó, végül is meg kell írni, de .. mindegy, én nem értek ehhez amúgy sem.
2.
2.
crytek
#1: Ez kb akkora kár hogy neked elmondják hogy mi lesz egy filmben amit nézel semmi több.Akit nem érdekel ez nem kattint a cikkekre. Ettől még egy game ugyanolyan jó lesz majd ahogy eddig is.
1.
1.
Doomsayer
Kiváncsi vagyok, hogy most ugyan azok az emberek, akik a CP2077 nyomán átkot, kígyót, békát szórtak a CD-re, hogy megérdemlik a hekkelődést és remélik, hogy kikerül minden a netre, azok most elkezdenek-e sírni, hogy ezt a stúdiót ilyen sajnálatos kár érte?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...