Idén lép gyártási fázisba a The Witcher 4

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 22.
  • Hír
Link másolása
Miután a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty és az alapjáték minden fontosabb frissítése elkészült, a CD Projekt RED végre teljes erőbedobással a The Witcher 4-re koncentrálhat idén. Persze korántsem biztos, hogy ez lesz a címe.

Adam Badowski, a CD Projekt vezérigazgatója a Reutersnek adott interjújában árulta el, hogy a Project Solaris kódnéven futó folytatás jelenleg a gyártás előtti szakaszban van, és az a cél, hogy a munkálatok ténylegesen kezdetüket vegyék valamikor ebben az évben. Badowski elhintette, hogy az év közepére már 400 ember dolgozik majd a játékon - tavaly novemberben ez a szám még 330 fő volt.

A stúdió még 2022 márciusban jelentette be, hogy elkezdődtek a következő The Witcher-játék munkálatai Polaris munkacímen, ami egyben egy új fővonalbeli trilógia első része lesz. A CD Project RED az Unreal Engine 5-öt használja a munkálatok során. Az biztos, hogy Geralt valamilyen úton-módon szerepet kap a The Witcher 4-ben, ami kiváló belépési pont lesz az újoncok számára. Magyarán, az eredeti trilógia ismerete nem szükséges hozzá.

Amikor az MI-eszközök használatáról kérdezték, Badowski hozzátette, hogy a vállalaton belül egy csoport már vizsgálja, hogyan tudná beépíteni a munkába a mesterséges intelligenciát, de biztosan "nem helyettesíti majd az embereket".

A stúdió számos más projekten is dolgozik, melyek a fejlesztés különböző fázisaiban vannak - ilyen az első The Witcher remake-je, illetve a Cyberpunk 2077 teljes értékű folytatása.

2.
2.
crytek
Majd akkor végig kell szenvedni a 3-at.. mindközül az jött be legkevésbé ,az 1 best
1.
1.
HMoody
Most akkor Solaris vagy Polaris?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...