XDefiant - tovább csúszik, de bejelentettek egy új szervertesztet

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Számtalanszor elhalasztották már a Ubisoft kompetitív lövöldéjét, most sincs ez másképp, de legalább egy újabb szervertesztet is bejelentettek a készítők, mely után már reményeik szerint tudnak majd pontos megjelenési dátummal szolgálni.

Pár napja kiderült, hogy a Ubisoft felső vezetése mindenképp a Call of Duty-szériát másolná a XDefiant esetében, ezért sem tudnak egy pontos megjelenési dátumot mondani a játékhoz. Ugyan áprilisig meg kellett volna jelennie az online shooternek, azonban ahogy azt tapasztalhatjuk is, ez nem jött össze a kiadónak, viszont most bejelentettek egy újabb szervertesztet.

Az X-bejegyzésükben kiemelik, hogy az XDefiant mindig is játékosközpontú volt és a közösség észrevételeit kiemelt figyelemmel kezelik és ugyan remélték, hogy március végére már elrajtol a játék, még mindig akad javítani- és fejlesztenivaló.

Egy 12 órás szervertesztre készülnek elő, ami világszerte elérhető lesz PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n. Az még nem tisztázott, hogy pontosan mikor esedékes a teszt, de a fejlesztők reményei szerint utána már egy megjelenési dátummal is megajándékoznak majd minket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...