Régebbi Assassin's Creed-játékok prototípusainak felvételei kerültek ki a netre

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 9.
  • Hír
Link másolása
Mára már klasszikusnak számító címekről van szó, amelyek közül a legfiatalabb is 2017-es, ettől függetlenül érdekes látni, hogy a fejlesztés korai szakaszában hogyan képzelték el a készítők a játékokat.

A 2007-ben útjára indult sorozat mára már lényegesen átalakult formában létezik, viszont nem véletlen, hogy a régivágású címek népszerűsége továbbra is töretlen. Sokak számára a Black Flag maradt az etalon úgy az Assassin's Creed-játékok, mint a kalózos szórakozás terén, másoknak a harmadik rész lopta be magát a szívébe, az Origins pedig az a rész, ami útjára indította az RPG-sebb vonalat a sorozatba.

Ez az utóbbi cím is idén tölti a hetet, szóval egyáltalán nem beszélhetünk friss játékokról, ettől függetlenül ugyan olyan jó játszani velük, sőt belesni a színfalak mögé és megtudni ezt-azt a fejlesztésről. A Redditre frissen felkerült posztban négy Assassin's Creed-játék igen korai buildjeiről készült felvételeket tett közzé a felhasználó.

Két dolog mindegyik felvételről egyből levehető: a játékok valóban a fejlesztés korai szakaszában jártak a felvétel készítésekor, illetve számos meghatározó dizájnelem, modell és egyéb grafikai összetevő már igen korán jelen volt a játék készítése során. Természetesen mindent, amit itt látunk, már finomított, csiszolt formájában ismerhettünk meg anno a játékokban, ennek ellenére érdekes látni, hogy mennyire felismerhetők így is az egyes játékelemek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...