Megjelent a Star Wars Outlaws előzetese

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A napközben már kiszivárgott információkat most már hivatalosan is megerősítette az előzetes, a nyílt világú Star Wars-játék augusztus 30-án érkezik majd.

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, április 9-én este 6 órára volt időzítve a Star Wars Outlaws előzetese, azonban a Gematsu délután kiszúrta, hogy a japán YouTube-on a videó leírásából kiderült, hogy augusztus 30-án érkezik majd a játék. Ezt az infót a délutáni előzetes is megerősítette.

A sztorit bemutató előzetesben megismerkedhetünk Kay Vess-szel, akinek célja a “Peremvidék legnagyobb rablásának végrehajtása”. A játék az eredeti filmtrilógia idején játszódik és az univerzum alvilágának aranykorát mutatja be. az új szereplők mellett ismerős karakterek is lesznek majd, például Jabba személyében.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közt játszódó játék nyílt világú lesz. A játék augusztus 30-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Az Ultimate vagy Gold kiadásra beruházó játékosok 3 nappal korábban megkaphatják már a játékot.

14.
14.
sumblinker
A felismerhetetlenségig, de a werkfilmekben néha felbukkan. :D
13.
13.
zoli12i
#12: Mondjuk Humberly Gonzalez arcát jól szétbarmolták benne xd
12.
12.
sumblinker
Az egyetlen SW tartalom, ami a trágya Disney éra óta lázba tud hozni. Az éra a kedvencem, a szereplőnő szimpatikus (Humberly Gonzalez <3) , az axolotl-ja cuki, a játékmenet pont olyan, amit szeretek, mi kell még? Hogy fusson a gépemen:D
11.
11.
hedzsooo
Nalam agusztus 20-a lesz piros betus (jatekok teren is), akkor erkezik a GOTY 2024 szamomra majd, 10 nappal ezelott a SW-tyutyerka elott! :D

...Editke: Tetszenek a reakciok, kommentek tobbsege az elozetes alatt. Szerintem is kb. ennyit erdemel a Ubi de pl. az EA is, a nyilatkozataik, + sorozatos lehuzasaik utan.:)

En inkabb az olyanok jatekait veszem meg akar 3 peldanyban is, mint a Larian Studios. Az ilyen nagy kiadok altali cimek meg mehetnek felolem a levesbe, v. max. jatszom oket ha elerhetoek MS Pass-ban PC-re, v. ingyenesen Epic Store-ban. XD :D
8.
8.
Doomsayer
#6: A következő Splinter is tuti csak egy Crew klón lesz. Meh.
2.
2.
C55.1mm0rt4l
Ott nem kellett lopakodni? :D Úgy foglaltam el erődöket, hogy észre sem vettek. Sokkal hatékonyabb volt mint harcolni esztelenül.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon tetszik! Nagyon várom. De remélem a játékban akciózni kell majd, nem lopakodni. Utóbbi terén ugyanis nem vagyok profi egyik játékban sem. Más szóval remélem a játékmenete pl. az Assassin's creed Odysseyhez fog hasonlítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...