Elhalasztották a Kraven the Huntert és az új Karate kölyök-filmet is

  • Írta: osan
  • 2024. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures bejelentett pár halasztást, köztük Pókember egyik ellenlábasának filmjét is, a Kraven, a vadászt, de az új Karate kölyök-film is csúszik, az utóbbi nem is keveset. A halasztások mellett két alkotás kapott még premierdátumot.

Kraven, a vadász lesz az első olyan Sony-Marvel koprodukció, mely R-besorolást kapott, azaz csak este 10 után fogják vetíteni a mozikban, hiszen nem fog finomkodni a film sem a nyelvezettel, sem a látvánnyal. Ez idáig csak egy trailert láthattunk belőle, de az is jól bizonyítja az R-besorolás létjogosultságát. Sajnos azonban kicsit csúszni fog az alkotás (megint), augusztus 30-ról december 13-ra tették a premierdátumot.

A legújabb Karate kölyök-film is késni fog, viszonylag sokat. 2024. december 13. helyett 2025. május 30. lett az új premierdátum, ezzel később fog a mozikba kerülni, mint a Cobra Kai hatodik, s egyben utolsó évadja. A Sony megerősítette, hogy az új filmben Jackie Chan és Ralph Macchio is vissza fog térni.

Van azonban jó hír is, hiszen két új alkotás is kapott premierdátumot: a They Listen augusztus 30-án érkezik majd a mozikba, az Animal Friends pedig 2025. augusztus 15-én.

1.
1.
Nate Hope
Pedig a Kraven-filmen jobb lenne minél hamarabb túlesni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...