Megvannak a PlayStation Plus Essential májusi címei

Link másolása
Összesen három játékot és egy kiegészítőt kapunk május 7-től, amelyek igen széles spektrumot fednek le, akár focizni, akár lövöldözni, vagy akár nindzsázni támad kedvünk.

A Sony konzoljának előfizetéses szolgáltatása annak átszervezése óta már drágult is, hogy ezzel is "egy minél jobb szolgáltatást" tudjanak nyújtani az előfizetőknek, viszont az áremelés óta eltelt hónapok során többször is azt érezhették a játékosok, mintha nem érvényesülne ez a minőségbeli javulás.

Akár zsánerünk a foci vagy a cuki soulslike, akár szeretünk FPS-ekkel játszani, vagy élvezzük a kihívásokat, objektívan szemlélve is arra a megállapításra juthatunk, hogy a május egy meglepően erős hónap lesz, hisz a bekerülő három játékból kettő egy évnél fiatalabb, a harmadik pedig rendkívül jó kritikai fogadtatásban részesült. Nézzük hát, hogy mit is kapunk, ha az Essential csomagra fizetünk elő:

  • EA Sports FC 24
  • Ghostrunner 2
  • Tunic
  • Destiny 2: Lightfall


A kakukktojás egyértelműen az utolsó, hisz ez nem teljes játék, hanem kiegészítő, viszont egyrészt a Sonyhoz tartozó Bungie játékáról van szó, másrészt a nyáron érkező The Final Shape előtt érkezett utolsó kiegészítőről van szó. A játékok május 7-től adhatók hozzá a könyvtárunkhoz.

5.
5.
Anti crytek
De jó, hogy engem nem akarnak kitiltatni innen, mert nem megyek mindenkinek az agyára azzal, hogy ugyanazt leírom naponta ötször, különösen a game pass és ps plus cikkek kommentszekcióiba....
3.
3.
Yanez
Ez most valóban egy erős felhozatal. Ráadásul nem is három, hanem mindjárt megy játékot kapunk! A Tunic jónak tűnik.
2.
2.
zoli12i
#1: Bárcsak a kommentjeid kikapcsolhatóak lennének egyénileg.
1.
1.
crytek
Akkor most se kell bekapcsolni a ps-t...ok.Már csak a premiumba bízhatok hátha oda tesznek be értelmeset
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...