Még az idén új Batman-játékot kapunk

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Batman: Arkham Shadow valamikor 2024 végén érkezik, és már van is hozzá egy kis teaser trailer. Azt azonban érdemes szemelőt tartani, hogy a játékot nem a Rocksteady készíti, lévén egy VR cím lesz.

A Batman: Arkham-játékok szerelmeseinek az idei Suicide Squad: Kill the Justice League valószínűleg a franchise lábbal tiprásával ért fel, ezért is lehet örömteli hír, hogy már készülőben van a következő Batman-játék. A dolog érdekessége, hogy nem a Rocksteady, hanem a Camouflaj és az Oculus Studios készítik el, és kizárólag a Meta Quest 3-on lesz elérhető.

Igen, az Batman: Arkham Shadow egy VR-játék lesz, a hivatalos bemutató pedig június 7-én, a Summer Game Fest megnyitóján lesz. A játékról egyelőre nem tudni, hogy mennyire fog kapcsolódni a Rocksteady által készített klasszikusokhoz, ahogy pontos megjelenési dátumot sem kaptunk még. Ezekkel a kérdésekkel június 7-ig kell várnunk, addig is az alábbi, valóban rövid ízelítővel kell beérnünk.

2.
2.
Omlás
Hasonló érzelmek dúlnak bennem is.
1.
1.
crytek
Eskü ezek (mindenki aki nem ad ki értelmes batmant) direkt szopatják a játékosokat... No mindegy majd letoljuk újból a régi batman-eket ,mert ahogy nézem többé nem igen kapunk olyat minőségben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...