Az EA az eddigi legnagyobb Battlefield-csapatot rakta össze

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 8.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson elmondta, hogy a jövőbeni Battlefield-játékokat a frencsájz történetének legnagyobb csapata fejleszti, amely egy újabb hatalmas élő szolgáltatást épít. Kérdés, hogy ez jó lesz-e nekünk.

A vállalat keddi, a befektetőknek tartott negyedéves beszámolója kapcsán hintette el, hogy a jövőbeli Battlefield-élményt egy frencsájzt történetének legnagyobb csapata szállítja le, miután a Dead Space-remake és a Star Wars: Squadrons fejlesztője, a Motive is csatlakozott a Battlefield fejlesztőcsapatához.

Ehhez az illusztris társasághoz tartozik a DICE, a Criterion és a Ripple Effect is, akik együtt azon dolgoznak, hogy egy "olyan Battlefield-univerzumot hozzanak létre, amely összekapcsolt többjátékos és egyjátékos élményeken" alapszik.

A kiadó elnöke, Adrew Wilson elmondta, hogy ő már személyes is megtapasztalta a munkájuk gyümölcsét.

"Ez a legnagyobb Battlefield-csapat a frencsájz történetében. Néhány héttel ezelőtt meglátogattam a stúdiókat, és rendkívül izgatott lettem, amit mutattak. Egy csomó időt töltöttem a kollektív csapattal, játszottam azzal, amit eddig építettek, ami egy újabb hatalmas élő szolgáltatás lesz.".

A 2025. március 31-én végződő pénzügyi évre még két, bejelentés előtt álló játékot kíván kiadni az EA. Az egyik egy third party fejlesztőtől származik, a másik pedig egy saját IP-n alapul. Utóbbi állítólag a Dragon Age: Dreadwolf lesz.

3.
3.
sasncore
A patkány sajtó megemlíthetné hogy tele van csalókkal a multi rész, semmi komoly szankció stb. Eza maszlag hír,az évekóta tartó suport/ban hiány az nem hír.
2.
2.
crytek
"élő szolgáltatás lesz" Szarok erre rá. Tegyenek bele 5-6 órás singlet legalább
1.
1.
Chdz
Ezt pont nem az EA szájából fogom elhinni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...