Bajban van a next-gen Perfect Dark?

  • Írta: osan
  • 2024. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Eddig is csak csupa rossz hírt lehetett hallani a projektről, de egy nemrég megjelent podcast-beszélgetés során kiderült, hogy rosszabb lehet a helyzet, mint azt eddig gondoltuk. Annyira rossz, hogy kell még egy fejlesztőcsapat, hogy összeálljon a játék.

2020-ban jelentették be a Perfect Dark-rebootot PC-re és Xbox Series X/S-re, azóta számos olyan hír érkezett, ami csak aggódásra adhatott okot. Ilyen volt például az is, hogy mind a rendező, mind a vezető tervező távozott a projekttől.

Most, a legutóbbi Giant Bombcast során Jeff Grubb a készülő Xbox-projektekről beszélt és a Perfect Dark rebootja is szóba került. Grubb elmondása szerint rosszabb a helyzet, mint az eddig gondolhattuk volna, olyannyira, hogy a Crystal Dynamics csapatát is be kellett vonni, hátha közös erővel össze tudják rakni a projektet.

Elméletileg még az sem tisztázott az Xbox részéről, hogy FPS lesz-e a játék – ami igazán furcsa döntés lenne, ha nem az FPS mellett tennék le a voksukat, hiszen az összes Perfect Dark-játék eddig az volt, kivéve a felülnézetes Game Boy Color-előzményrész.

1.
1.
crytek
Ilyen az amikor az eredeti meglévőt le kellett építeni stb....ilyen ez a popszakma :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...