Marad a kaptafánál a Dan Houser új stúdiója

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 16.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar Games társalapítója, Dan Houser tavaly alapította az Absurd Venturest, amely a friss álláshirdetések szerint egy nyitott világú akció-kalandjátékon dolgozik. A perspektíva is TPS-ékre hajaz, pont mint a GTA-sorozat esetében.

Az Absurd Ventures médiavállalatot a Rockstar Games társalapítója és kreatív rendezője, Dan Houser hozta létre, miután 2020-ban távozott a Grand Theft Auto stúdiójától. Fő profiljába a világépítés, a karakteralkotása és a sokféle műfajhoz tartozó történetek megírása tartozik számos médiumban.

Tavaly novemberben adtak hírt az első két projektjükről, az American Caperről és az A Better Paradise-ról, amit akkoriban két univerzumként emlegetett a cég - kezdetben podcastként és grafikus regényként indultak, mielőtt más platformokra terjedtek volna. Mindkettő megjelenik még 2024 folyamán.

Azt nem tudni, hogy a Santa Monica-i stúdió honlapján feltűnt álláshirdetések is e két IP-hez tartoznak-e, az viszont biztos, hogy a csapat egy nyitott világú akció-kalandjátékon dolgozik, melynek célja, hogy "kategóriájában a legjobb TPS-akciót nyújtsa több játékmódban".

A fejlesztés még korai szakaszban járhat, hiszen a karrieroldal számos pozícióra keres embereket, van köztük művészeti igazgató, vezető designer, vezető gameplay designer, producer és technikai igazgató is.

A Rockstar korábbi alelnöke, Michael Unsworth tavaly novemberben csatlakozott az Absurd Ventures-hez. Ő mindkét Red Dead Redemption társírója volt, és párbeszédeket is jegyzett a két legutóbbi GTA-hoz és az LA Noire-hoz is. Lazlow Jones szintén itt húzza az igát ügyvezető producerként.

1.
1.
Martinklay098
Dan Houser's creation of Absurd Ventures marks a significant milestone after he departs from Rockstar Games. With his expertise in world-building, character development, and storytelling across various mediums, the venture promises innovative content creation. Houser's track record in the gaming industry ensures a blend of creativity and strategic vision in his new endeavor. For students seeking the best Financial Accounting assignment help in uk, Houser's journey underscores the importance of diversification and leveraging one's strengths to forge new paths. Just as Houser navigates new territories, students can find guidance and support to excel academically with trusted services tailored to their needs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...