Már készülhet a Ninja Theory új játéka

  • Írta: osan
  • 2024. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Ma jelenik meg a Senua’s Saga: Hellblade II, de már arról szólnak a hírek, hogy a játék mögött álló csapat következő projektje szabad utat kapott. Lapértesülések szerint a 2020-ban bejelentett Project: Mara mellett fut a fejlesztés.

A Ninja Theory nevét már rég ismerhetjük, tőlük kaptuk anno a Heavenly Swordot, az Enslaved-et, de a Hellblade: Senua’s Sacrafice-t és annak ma jelenő meg folytatását is. 2020-ban pedig bejelentették a Project: Marát, ami mellett most úgy tűnik egy új alkotáson is dolgoznak.

A WindowsCentral munkatársa, Jez Corden szerint már szabadutat kapott egy új projekt is a Project:Mara mellett – ezt a meg nem nevezett, de elméletileg megbízható forrásaikra alapozzák. A tegnapi nap a fejlesztőcsapat egy X-posztban köszönte meg a rajongók támogatását a Hellblade II kapcsán, amire pár játékos negatívan próbált reflektálni és kifejezték félelmüket, hogy a Ninja Theory is a Tango Gameworks sorsára juthat.

A Jez Corden közreműködésével készült cikk azt taglalja, hogy ettől nem kell félni, és ugyan esélyes lehetne tényleg a csapat arra, hogy a költségcsökkentés célpontjává váljon, de szerencsére nincs tervben, hogy le húzzák náluk is a rolót, annyira nincs tervben, hogy az új projektnek is zöldlámpát adtak.

3.
3.
crytek
#2: A MS nem közöl eladási adatot. Maximum játékosszámot kapunk + steampsy kb számot
2.
2.
zoli12i
Még várjuk meg az eladási számokat, mert itt még bezárás is lehet...
1.
1.
crytek
Jöhetne valami hosszabb game..Enslaved folytatás vagy hasonló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...