Egy hétvégés Xbox 360 és PS2 árzuhanás

  • Írta: Daks
  • 2007. november 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca most hétvégén 70 ezerért árulja a HDMI-s Xbox 360 Premium csomagot, és 20 ezerért a PS2-t.
Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca most hétvégén 70 ezerért árulja a HDMI-s Xbox 360 Premium csomagot, és 20 ezerért a PS2-t.


A HDMI-vel, 20 GB-os merevlemezzel, vezeték nélküli kontrollerrel, és HD kábellel felszerelt új Xbox 360 Premium csomag 69990 FT lesz egész hétvégén, míg a jó öreg Playstation 2 konzol 19990 FT-ért várja új tulajdonosát, csak pénteken. A PS2 nem régen hasonlóan olcsó volt a Madaras Teszkóban, akkor egy 20 ezres kólához adták ajándékba, így ennél érdekesebb az Xbox akció, ugyanis ezúttal 10-15 ezer forintot simán megtakaríthatunk, az akció mellé ráadásul ingyen hitel is jár. A két akciós konzolt a három nagy magyarországi elektronikai üzletlánc egyikében kell keresni, abban, amelyik nem is "Fukar", és nem is "Hülye nem vagyok". A hírért köszönet Kopasznak!
72.
72.
t.roli
Igen. A ps2 meghibásodását mindig is a chip okozta AZ EREDETI JÁTÉKOK SOHA!...
71.
71.
zuzmooo87
@ kulcsar1: ööö...még nem sikerült.



a cucc az SCPH-7700x-ba/be, tehát a v15-ös szériába nem kell ilyen lézervédő, mert a saját új lézervezérlő IC-je védi az olvasófejet a chippelés utáni korai tönkremeneteltől. mert az állítólag ilyenkor túlvezérli

a lézert (mármint a chippelés).
70.
70.
kulcsar1
zuzmooo87: te chippelteted a géped?

Ha igen hol, mennyiért? Ezt privibe üzend. Köszi:)

Amugy amit leirtál, akkor most a mienkbe(electroworldosbe) nem kell ez a cucc?
68.
68.
zuzmooo87
kicsit utánanéztem a dolgoknak, és állítólag lehet kapni vmi lézer-visszafogó kis cuccot vagy mit a v14-es szériáig. de a SCPH-7700x v15-ös ps2-khöz már nem kell ilyen, mert az új RS2006EF vezérlő IC teljesen, 100%-osan megvédi a lézert a túlvezérlődéstől.
67.
67.
zuzmooo87
üdv megint!



nah, apám megkérdezte ezt a csippeltetés-dolgot. ebbe a slim verzióba az ára 9k és utána már nem szabad vele olvastatni dvd-filmet és cd-t, különben hamar tönkre fog menni az olvasófej, aminek a cseréje 15k. bizony. ez van.



de végül is nem logikus, hogy ez a konzol igazából csak játékra van? :)

sose tudtam felfogni, sőt még a mai napig sem, hogy miért is kell neki dvd-filmeket meg audio cd-t olvasnia.
66.
66.
Batri
:( sajna erről lemaradtam. remélem lesz még ien kari előtt.és nem csak BP-n.
65.
65.
t.roli
nem a blue ray "nehezíti" a fejlesztők dolgát, hanem a processzór... De ez is kifogás mint anno a ps2 nél volt, ugyanezeket mondták... Mellesleg a ps2 sem úgy kezdett, h azonnal az élre tört...

Voltam a Electro Worldben, jelentem, minden ps2 elfogyott.... De nagyon.... Egy darabsincs... A PARKOLÓHÁZ MEG EGY LABIRINTUS!!! CSAK GPS EL MENJETEK BE ODA!!!!
64.
64.
zuzmooo87
@ kulcsar1: ööö....jaja. nekem is olyan. sztem már nem volt elég eredeti, és már csak másolni tudtak. :DDD



hozzám már egy külön ew-s csaj jött ki a pultból vagy honnan, és már hozta a garilevelet. már sztem naon elegük lehetett belőlünk. :)))

63.
63.
kasy
Glek kontra no2.:

Jelentem a Holdról életem során sac/has 25 rendszert probáltam már. Szerintem (és ne haragudj meg ha tévedek) te 6-ot fel tudsz sorolni segítség nélkül. Ez okot ad arra, hogy feltételezzem (ismét elnézésedet kérem tévedésem esetén) pár légycsapóval többet értek hozzá.

Olvass vissza, már elöző írásomnál is elnézését kértem minden kedves BOX rajongónak, hozzátéve miszerint ez CSUPÁN vélemény.

Mellesleg teljesen igazad van, a PS3 esetén. A Blu-Ray technológia valóban kényelmetlenebbé teszi a fejlesztést, de a lent olvasható hír engem igazol.

ui: szerintem vágod a BOX és a Microsoft kapcsolatát, tehát eleve paradox fogalom a ps3 (SONY) és a PC=Microsoft (ismerös?:) átírat fogalma. A kiadók játszanak ezzel egyedül a fejlesztők NEM!
62.
62.
kasy
Glek kontra no1.:

"Bár az Xbox 360 gép és a rá megjelent játékok jól fogynak Amerikában és az Egyesült Királyságban, az eladási mutatók Európa többi országában korántsem festenek olyan rózsásan.



Egy 1UP-s podcastben a korábbi hálózati igazgató, John Davidson elmondta, hogy a fejlesztők komolyan gondolkoznak azon, hogy Anglián kívül más európai országban nem adják ki az Xbox 360 játékaikat a gyenge kereslet miatt. A hírhez kommentárként hozzáfűzték páran, hogy bár Európán belül kétségtelenül az Egyesült Királyságban van a legnagyobb kereslet az Xbox 360 játékok iránt, a többi említésre méltó európai országban sem veszélyesen rossz a helyzet, például Németországban, Franciaországban és Spanyolországban - a hazai Xbox 360 játékeladási mutatókat nem említették, talán mert annyira rosszak, vagy annyira jelentéktelen a populációnk."

no comment
61.
61.
Glek
kasy, LOL ez a nap poénja volt :D 360-on gagyi PC-s átiratok???? Hol élsz te barátom? A Holdon? :D Én inkább úgy mondanám mindent 360-on fejlesztenek... és nem fanboyságból mondom, ezt több neves fejlesztő is kijelentette... PS3-on meg is látszik, az meg a másik véglet... olyan nehéz rá jelenleg fejleszteni. Inkább egyre több a gagyi PC-s átirat...
60.
60.
kulcsar1
zuzmooo87: neked is a jotállási jegyed egy fénymásolt sony-s papir rajta az ew pecsétje és aláirás ,meg a nyugta hozzá?
59.
59.
t.roli
Vagyis használjátok egészséggel :)
57.
57.
zuzmooo87
@ t.roli: nincs mit. :)



ma én is elmentem, megvettem. reggel 8-kor értem oda, és "csak" olyan 150-200 ember lehetett előttem. szal még időben odaértem, bár bevallom hogy fostam rendesen, hogy esetleg nem jut majd nekem. utána már szép fokozatosan jöttek az emberek, és már nyitás előtt pár perccel vagy 7-800 ember állt mögöttem. :DDD



ki is próbáltam, működik. de sajna még nincs hozzá játékom, és ki is kellene chippeltetni. de a dvd-filmeket és az audio cd-ket is simán viszi. szal egyenlőre ennyi. :)
57.
57.
t.roli
köszönjük kulcsar1 :)

És használd egészséggel, nagyon jó gépet vettél :P
56.
56.
kulcsar1
mielött még hülyének néztek azért dugtam el, mert azthittem nem fog maradni.
55.
55.
kulcsar1
köszi hogy felraktátok ezt a hírt, ma megvettem a ps2-met :)



Aki akar még venni az még ma mennyen, tegnap eldugtam egyet egy szekrény alá, gondolom még ott van. A szekrény a ott van ahol az ezüst ps2ök vannak, és a kormányok.
54.
54.
t.roli
köszönjük zuzmooo87 :)
53.
53.
zuzmooo87
jelentem, hogy ma voltam az aréna plázában, azon belül electroworldben. most is ki vannak rakva a ps2-k, de még ma 30k-ért. de holnap ugye át lesz címkézve 20k-ra. még viszonylag sok van, nem naon veszik az emberek, inkább az xbox360-ra hajtanak.



visszatérve a ps2re: ez a lapos verzió ami 20k-ért lesz most, meglehetősen kicsi (kb. akkora mint egy kisalakú füzet), típusszáma: SCPH-77004. van képi bizonyítékom is ha vkit jobban érdekel a dolog.
52.
52.
eNGland
Én ma a kezembe kaptam a "fukar"os áruház újságát,és a hátoldalán az egész lapot betöltve(így sztem elég feltűnő)árulnak x360-at 49990 Ft-ért(vezeték nélküli kontorollerrel persze),8331 Ft X6 hó.Érdekes.
51.
51.
kasy
BreadPit: A régebbi ps2-t fogják árulni a képek alapján. Ehhez viszonylag könnyen szerezhetsz vinyót. Az új ps2 (slim) Ethernetével általában elégedetebbek az én tudomásom szerint.

A régi gép bár zajosabb, jobban hűt, a slim halkan dolgozik ám komolyabb igénybe vétel esetén szépen át tud melegedni a gép.

Ha ezt az akciót nem (vagy nem tudod) kihasznáni, akkor szerintem ezek mellett gondold át az árukat, néhol 10 rugó simán van a két gép ára közt.
50.
50.
kasy
sarallko:

Én azt mondom mivel ultra "NextGen" nem nagyon fog olyan árfekvésbe kerülni pár éven belül amit érne, de minimálbér alá legalább egy tízessel kellene csergetni, hogy elviselhető legyen. Igazából PS3-ra is legalább egy évet várni kellene, addig ott a ps2 (mivel az első generációs box-ot most elégé hanyagolni fogják a kiadók). Illetve bár még borsos, de a WII jövőre elhalmozza a vásárlókat.
48.
48.
Batri
igen van különbség. a vékonyabb az megbiszhatóbb. és lehet tenni bele tenni chippet hogy ne hibásodjon meg az olvasó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...