Stellar Blade PC, PlayStation, Xbox

Látványos összecsapásokat ígér Kim Hyung Tae legújabb játéka.
1715275800

A Sea of Thieves uralta az európai PS5 letöltéseket áprilisban

Észak-Amerikában viszont a Helldivers 2-t töltötték le legtöbbször. A PlayStation 4-es játékok terén egyáltalán nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el az első helyet.
1715073340

Stellar Blade teszt

Mit lehet mondani egy játékról, amiről már hetek óta mindenki beszél, pozitív, vagy negatív értelemben felemlegetve azt attól függően, hogy az ideák harcmezején melyik lövészárokban gubbaszt? Mondjuk, nézzük meg, hogy játékként hogyan funkcionál?
1714500000

A játékosok imádják a Stellar Blade-et

A Metacritic felhasználói pontozása alapján a Shift Up játéka maga mögé utasította 2024 több PlayStation-exkluzív címét, és úgy fest, hogy pénzügyileg is sikerként könyvelhető el a játék.
1714230003

Az ígéretekkel ellentétben mégis cenzúrázták a Stellar Blade-et

Tegnap jelent meg a Shift Up akciójátéka, ám a rajongók máris panaszkodnak arra, hogy a fejlesztők a korábbi ígéretüknek ellentmondva, mégis olyan ruhába öltöztették a főhősnőt, amely jobban eltakarja a domborulatait.
1714059000

Launch traileren a Stellar Blade

Besűrűsödtek a megjelenések a hétvégére, ezúttal a PlayStation 5-exkluzív játék, a Stellar Blade kapta meg az utolsó, megjelenés előtti trailerét, ami ezúttal inkább a hangulatra épít.
1713893400

Újra a Stellar Blade készítőié a főszerep

A Shift Up munkatársai már készítettek egy fejlesztői videót, amelynek most itt a folytatása. A pénteken megjelenő játékuk elkészítésének újabb kulisszatitkaira derül fény.
1713769200

Stellar Blade - sehol nem cenzúrázzák a játékot

Egészen sok szó esett már a videojáték-médiában arról, hogy a Stellar Blade főszereplőjének ruhája és maga a főszereplő sem épp családbarát - tekintve, hogy nem is egy családi játékról van szó -, így akár jogos feltételezés is lehetne, hogy egyes régiók cenzúráznák a játékot, de szerencsére erről szó sincs.
1713765600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több érdekes cím is érkezik a héten, homokozhatunk kicsit a Sand Land hatalmas pusztáin, a Stellar Blade-nek is nekieshetünk, illetve elkísérhetjük a Tini Nindzsa Teknőcöket is a legújabb bevetésükön.
1713538800

K-Pop videóklippet kapott a Stellar Blade

A feltörekvől koreai énekesnő, Bibi készített klippet "Eve" címmel, amivel a ShiftUp jövő héten megjelenő akciójátékához igyekszik a Sony fokozni a hangulatot.
1713283200

A NieR: Automata rendezőjének tetszik a Stellar Blade

Yoko Taro odáig ment, hogy a ShiftUp játékát jobbnak tartja a sajátjánál, bár az indoklás azért nem sikerült olyan acélosra. A két játék összehasonlítgatása már a bejelentés óta fennáll, bár a Stellar Blade demója részben eloszlatta ennek minden alapját.