Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Package DLC

A mapátia egy rendkívül súlyos betegség, okozója a Call of Duty: Modern Warfare 2 addiktív, többjátékos módjának a túladagolása. Tünetei: kedvtelenség, súlyos evés- és alvászavarok, illetve az életre való képesség teljes hiánya.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Két évvel ezelőtt a Call of Duty atyái gondoltak egy nagyot és úgy döntöttek, hogy szakítanak a második világháborús hagyományokkal – megjegyzem akkor már igencsak időszerű volt ez a lépés – és a csatázást ezúttal a közeli jövőbe helyezik. Mindenki megdöbbenésére nemrég kiderült, hogy ha már megbontották a formát, akkor a jó szokásukat megtartva ez lesz az első rész aminek még folytatást is csinálnak. Hölgyeim és Uraim: Modern Warfare 2, avagy hogyan lehet a legjobból még jobbat csinálni…

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hatodik részéhez érkezett a Call of Duty sorozat. Az Infinity Ward és a Treyarch által felváltva fejlesztett frencsájz a világháborúban indult, de tett már kitérőt a modern hadszíntérre is. Jövőre állítólag Vietnámba és Kubába mehetünk el, de előtte még novemberben jön a jelen cikkünkben bemutatásra kerülő Modern Warfare 2, melyben ismét napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe.