Gears of War 3 Xbox

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Gears of War 3: Fenix Rising DLC villámteszt

2011 egyik dobása a Gears of War 3 volt. És nem semmi dobás, az már egyszer biztos. Ahogyan az lenni szokott, az epices srácok nagyra tartják rajongóikat, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy immáron a harmadik letölthető tartalom is megjelent a játékhoz. Ez a Fenix Rising.

Gears of War 3 teszt

Szinte hihetetlen, hogy a Gears of War első részének megjelenése óta már öt év eltelt. Gondolom - velem együtt - mindenkiben élénken él még az emlék, hogyan jutott hozzá a saját példányához és milyen élményeket köszönhetett neki. Eljött hát a pillanat, ahogyan azt a Mátrix egyik hatalmas bölcsességéből már megtanulhattuk: aminek kezdete van, az véget is ér…

Gears of War 3 - az első fél óra

A rozsdás zárkaajtó hangos nyikorgással tárul ki, Ánya és Jack lép be rajta. „Apádnak szüksége van rád” - mondja a nő, miközben lassan tűnnek el a börtön falai, a vakító fehérség hatalmas csatát fed fel, Marcus hiába küzd, nem tudja megmenteni a professzort, zaklatottan ébred. Rémálom volt.

Gears of War 3 multiplayer bétateszt

Idáig nagyon úgy tűnt, hogy 2011 a PS3 éve; nem sok olyan cím volt mostanság, ami az Xbox 360-as tulajdonosokat büszkévé tehette volna. Szerencsére a legbiztosabb alap, a Gears of War itt van nektek kedves testvéreim, azon belül is a multis béta, ami valami elképesztően durvára sikerült!

Gears of War 3

Befejező részéhez érkezett a Gears of War trilógia. Marcus, Dom, és a Delta Squad utoljára tér vissza közénk, Cliff Bleszinski jövő év áprilisában pontot tesz az Xbox 360 egyik valaha volt legsikeresebb sorozatának végére. De pontosan mire is számíthatunk? Premier előzetesünkből mindenre fény derül!