Conduit 2

Folytatódik a Wii-exkluzív The Conduit: az új részt is a High Voltage fejleszti majd, a kiadást pedig megint a Sega vállalta.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1305204389

Conduit 2 teszt

Harc a bolygónkat megszálló idegenekkel, egy bátor hős, és egy végtelennek tűnő sci-fi történet: vajon igaz az ősi sumér legenda, mely szerint mi mindannyian egy földönkívüli faj leszármazottjai vagyunk? S ha így van, akkor atyáink tényleg köztünk vannak még, hogy a háttérből irányítsák a világot?
1303642800

Boltokban a Conduit 2, itt a launch trailer

Kevés FPS jelenik meg Nintendo Wii-re, és még kevesebb olyan címmel találkozni, amelyik játszható is. A High Voltage Software szívvel-lékkel feküdt neki a The Conduit folytatásának, amely a napokban kerül boltokba - a Sega ennek apropóján dobta össze a játék launch előzetesét, csekkoljátok!
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1302688800

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
1297000803

Conduit 2 - az első harminc perc

Tegye fel a kezét az, aki tud életképesebb FPS-t felmutatni Nintendo Wii-n, mint a Conduit folytatása! Senki? Nem vagyunk meglepve. Bár hősünknek már a zseniális Kevin Sorbo kölcsönzi a hangját, de ez az egyetlen negatívum az első résszel összehasonlítva. Tekintsünk bele az első fél órába!
1294934400

Előzetesen a Conduit 2

Folytatódik a Wii egyik legjobb multiplayer FPS-e, a Conduit. De ezt eddig is tudtuk. Előzetesekkel azonban nem voltunk éppen elárasztva, így kellemes meglepetésként hatott a mostani kis trailer, melyben főleg a környezetet vehetjük szemügyre, ami a Wii képességeihez képest egész tetszetős.
1283698136

Idén már nem jelenik meg a Conduit 2

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem kerülhet boltokba idén a Wii-exkluzív The Conduit második része. A csúszásnak természetesen üzleti okai vannak, így a telített év végi szezont elkerülendő, csak a jövő év elején jelenhet meg a játék. Az E3-as beszámolók jókat írtak róla, kíváncsiak vagyunk rá mi is!