Silent Hill: Downpour PS3, X360

Már készül a következő Silent Hill-játék, ráadásul nagygépekre - nem hagyjuk ki ezt sem.
1442581230

Az összes konzolos fejlesztését dobta a Konami?

Lapértesülések szerint a Konami tényleg befejezi az AAA-s videojátékok fejlesztését, a Pro Evolution Soccer-sorozatot kivéve. Ráadásul a Fox Engine-ért felelős direktor is elhagyta a céget - durva pletykák ezek.
1421848800

Rajongói munka: íme, a Source motoros Silent Hill

Habár a következő Silent Hill-játékra még várnunk kell, a White Noise moddercsapat legújabb munkája talán segít majd elterelni a figyelmeteket a megjelenésig hátralévő időben. Bemutatkozik a Silent Hill: Alchemilla.
1421665250

Ilyen lett volna a Silent Hill: Cold Heart

Az egyik rajongói oldal szert tett a Silent Hill: Cold Heart design-dokumentumaira. A játék egy havas környezetben játszódó folytatás lett volna, valódi pszichológiai terrorral, ám a fejlesztést idő előtt lelőtte a Konami.
1343466034

Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?
1343116858

Bezárhat a Silent Hill: Downpour fejlesztője

A cseh Vatra Games nagy bajban van, legalábbis erre következtethetünk az Eurogamer.cz beszámolója alapján. A csapat tulajdonosa, a Kuju üzleti felülvizsgálatba kezdett, számba veszik a jövőt. Ha az előjelek kedvezőtlenek lesznek, könnyen lehúzhatják a rolót a Silent Hill: Downpour fejlesztői.
1334845833

Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.
1334130657

Silent Hill: Downpour teszt

Silent Hill kicsiny városában senki sem ártatlan, az áthatolhatatlanul ködös, gyakran esős utcákon a rémület bármikor rád törhet. Vannak olyan helyek a világon, ahol az igazságra mindig fény derül, aki egyszer idetéved, két választása lehet; vagy tisztázza a múltját vagy pedig belehal miközben megpróbálja…
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.
1326474000

Silent Hill-dátumok megerősítve

Idén, hosszú kihagyás után, újra Silent Hill-lázban éghet a világ - annyi játékot kapunk a címből, hogy a fanatikusok egy ideig biztos jól fognak lakni. Hosszú bizonytalanság után ráadásul most már a fix megjelenési dátumokat is tudjuk, hála a Konaminak.
1326193200

Kétféle nehézséggel jön a Silent Hill: Downpour

A Silent Hill: Downpour az előjelek szerint igazi túlélőhorror lesz, a klasszikus értelemben. A harcok nehezek és kiszámíthatatlanok lesznek, és kemény fejtörőkön is kell majd agyalnunk. De, hogy mégse legyen annyira nehéz, két, külön állítható nehézséggel jön a játék.