DmC: Devil May Cry PC, PlayStation, Xbox

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1325863800

Halálos fenyegetéseket kaptak a DmC fejlesztői

Sokan úgy gondoljuk, hiba volt a Ninja Theory részéről a Devil May Cry közel teljes átalakítása. Odáig azonban nem mennénk el, hogy halálos fenyegetésekkel bombázzuk a fejlesztőket, márpedig ilyenek is történtek. Mi majd akkor fenyegetőzünk, ha a kész játék rossz lesz.
1324116043

DmC - hentelés lebegő földeken

Egy majdnem háromperces, tömény játékmeneti felvételt kaptunk a Devil May Cry-rebootból, mely megszakítások nélkül mutatja Dante hancúrozását lebegő platformokon, magasan a levegőben. Egyre jobban kedveljük a Ninja Theory próbálkozását, lehet, hogy simán vállalható a cucc?
1323414000

Dante menekül az új Devil May Cry-trailerben

Újabb előzetes érkezett a rebootolt Devil May Cry-epizódról, s bár tartalmasnak nem annyira tartalmas, legalább két percen keresztül bámulhatjuk, amint az új Dante menekül: meg kell hagyni, nincs egyszerű dolga - a játékosnak sem lesz -, hiszen a környezet folyamatosan átalakul körülötte.
1322816440

Pazar hentelés az új DmC-előzetesben

Az IGN tette rá a kezét a Ninja Theory-féle Devil May Cry-reboot új játékmeneti felvételére, mely igencsak akciódúsra sikeredett. Mondjuk nehéz lett volna összevágni egy olyan videót, amely elmélkedésről és plátói emberi kapcsolatokról szól. Szerencsére vérontást kapunk az arcunkba.
1320238842

DmC - itt a kibővített a TGS-előzetes

Örömhírrel szolgálhatunk a régivonalas Devil May Cry-rajongók számára, hiszen befutott az idei Tokyo Game Shown látott előzetes bővített változata. A fejlesztők ígérete szerint párhuzamos világban járunk az új hőssel, két percen keresztül nézhetjük a kollégát akció közben. Csekkoljátok!
1316246454

TGS 2011: Még egy kis DmC játékmenet

Nem fogunk állást foglalni abban a kérdésben, hogy a DmC vajon jó játék-e és teljes mértékben képes-e kielégíteni a régi Devil May Cry rajongókat. Inkább a puszta tényekre és látnivalókra koncentrálunk, nem foglalkozunk az elődökkel. Mert a DmC már egy különálló cím, amiből most itt a teljes, TGS-es prezentáció.
1316068241

TGS 2011: Új előzetest kapott a DmC

A Capcom teljesen újraformálja a Devil May Cry sorozatot, mely nem kis felháborodást váltott ki a rajongók körében - elsősorban a főhős "satnyasága" csapta ki a biztosítékot. A Tokióban bemutatott új traileren már nem ennyire vészes a helyzet, sokban emlékeztet a régi klasszikusokra az új felvonás.
1315317600

Megölik az innovációt az AAA-kategóriás játékok

Legalábbis a Ninja Theory főnöke így gondolja. Szerinte ugyanis a játékokat már túlságosan drága elkészíteni, túlságosan sokba kerülnek, ezért senki nem mer kockáztatni, ami végső soron a kreatív anyagok halálát okozza a tripla-A kategóriás játékfejlesztésben. Vajon igaza van?
1314172839

DmC - utcai bunyósra hasonlít Dante

A zöldfülű és fiatal, metroszexuális Dante mind fizimiskájában, mind pedig belső identitását tekintve már nem hasonlít a korábbi Devil May Cry-játékok főhősére. A Ninja Theory megosztott a rajongókkal pár tudnivalót az új Dantével kapcsolatban, többek közt azt is, hogy a csávó igazi utcai bunyós.
1313500500

GC 2011: DmC - Dante új sztorija és személyisége

Azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a fejlesztők meggondolják magukat, és visszacsinálják Dantét olyanra, amilyen volt... nos, számukra rossz hírünk van: nem csak a külseje változott meg kedvenc hősünknek, de a személyisége és a sztorija is. Új előzetes következik.