Dragon's Dogma Online PC, PS3, PS4

Free-to-play MMORPG-ként folytatódik a Dragon's Dogma - egyelőre csak a Távol-Keleten.
1452344400

Folytatást kaphat a Dragon's Dogma

Bár a Capcomnak hivatalosan még nincsenek jövendőbeli tervei a Dragon's Dogmával, a játék producere, Minae Matsukawa egy interjúban azért elkotyogta, hogy a folytatás ötlete szinte minden megbeszélésen felmerül.
1424367000

Új traileren a Dragon's Dogma Online

Új kedvcsinálóval jelentkezett a Dragon's Dogma Online, ezúttal egy közel háromperces előzetest nézhettek meg a Capcom játékából. A bibi persze még mindig az vele, hogy csak Japánban jelenik meg.
1422528265

Frissítve: Jön a Dragon's Dogma Online

Csak nem hozzánk. A Capcom hivatalosan is bejelentette a Dragon's Dogma Online-t, amely egy free-to-play MMORPG lesz, és ami az első tervek szerint nem teszi tiszteletét a nyugati piacokon.
1418299235

Egyre biztosabb az új Dragon's Dogma

A múlt heti pletykák még arra utaltak, hogy a hétvégi PlayStation Experience-en mutatkozik be a legújabb Dragon's Dogma. Erre végül nem került sor, de a játék rendezőjének nemrég tett nyilatkozata azért bizakodásra ad okot.
1417800604

Készül a Dragon’s Dogma Online?

Minden jel szerint többjátékos mókára koncentráló folytatást kap a Dragon’s Dogma. A játék címét nemrégiben védette le a Capcom Európában - lehetséges, hogy kiszivárgott a hétvégi gamer események egyik nagy bejelentése?