Game of Thrones (mobil) Mobil

Epikus stratégia a Trónok harca világán.
1542132031

Áprilisban jön a Trónok harca utolsó évada

Az HBO visszatér a hagyományokhoz, így a Trónok harca befejező évada is áprilisban mutatkozik be. Hogy pontosan mikor, az egyelőre nem derült ki, viszont egy korai kedvcsinálót azért már kaptunk.
1541149251

Naomi Watts a Game of Thrones spin-offjában

A népszerű hollywoodi színésznő is aláírt a Game of Thrones előzményeit elmesélő sorozathoz, amely több ezer évvel korábban játszódik, mint az anyaszéria. Watts egy sötét titkot rejtegető karaktert alakít majd.
1455537600

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.
1455440400

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!
1426009200

Assassin's Creed-zene az új Trónok harca-trailerben

Nem csak azért érdemes megnézni a Game of Thrones ötödik évadának új előzetesét, mert ez az ötödik évad új előzetese, hanem azért is, mert Assasin's Creed-rajongóként ismerős dallamokat fedezhetsz fel benne.
1425402040

GDC 2015: A Warner rágyúr a mobiljátékokra

Öt új mobiljátékot jelentett be a Warner Bros., melyek közül a Mortal Kombat X-et már ismerjük, ám a Batman: Arkham Underworldöt és az új Game of Thrones-játékot még nem. Durva évnek nézünk elébe.