BloodRayne: Betrayal - befutott az első kép

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 29.
  • Képek
Link másolása
Mint arról lapunk beszámolt, a Majesco újra előveszi Rayne kisasszonyt egy oldalnézetes arcade játék keretén belül, ennek folyományaként a hivatalos oldalon már az első ingame kép is megjelent, bár ezt hamarjában eltávolították az oldal készítői. Mi kellően szemfülesek voltunk és lecsaptunk rá.

Rayne olyannyira dekoratív félvámpír, hogy még korunk kedvenc antirendezője, Uwe Boll is filmvászonra vitte, immáron harmadjára is. Az előző videojáték még 2005-ben jelent meg, itt volt az ideje, hogy szemrevaló hátsóját ismét megcsodáljuk. A BloodRayne: Betrayal kizárólag letölhető formában lesz elérhető XBLA-n és PSN-en, az első kép pedig alant megtekinthető.

Mint az látszik is, a rajzfilmes stílus mindinkább előtérbe kerül, kicsit anime-beütést kapott a cucc, egyszerre több ellenfél tör hősnőnk életére, az adrenalinpumpáló kaszabolás szinte létszükségünkké válik. Egy dologgal nem spóroltak a fejlesztők: mégpedig a vérrel. A mesteri vérengzésért több és több pont üti a markunkat. Nyáron ismét belebújhatunk Rayne bőrrucijába.

9.
9.
AnimeWarlord
Micsoda grafika... O.o Remélem 500ft-nál nem kérnek többet érte.
7.
7.
bledzer
szégyen... ilyent kiadni Blood Rayne néven. Anno mikor az egyes kijött, óriási nagy, pöpec játék volt, ez meg most mii????
6.
6.
Mortis
Kicsit fest úgy, mint egy anime? Ha nem írnátok mellé, hogy BloodRayne, akkor el sem hinném, hogy az. :) De nem baj, jó ez.
5.
5.
Optimus Prime
Ez kb. úgy fest, mint a SEGA játékok, amivel anno játszottam. Jobb is, hogy nem jön PC-re.
4.
4.
Matt8888
pfff lol jo no komment ... -.-"
2.
2.
Sarkadi
Remélem nem marad igy,mert ez elég hülyén néz ki.
1.
1.
adriano28
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...