Nyolc új képet kapott a Mass Effect 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 4.
  • Képek
Link másolása
Ahogy érkeznek az újabbnál-újabb képek a Mass Effect harmadik részéről, úgy ámulunk és bámulunk. A mostani felhozatal egy részével már biztosan találkoztatok valamelyik újságban, esetleg annak a szkennelt változatán keresztül, a mostani screenshotok viszont végre digitálisak és jó minőségűek egyszerre.

A látvány lenyűgöző, persze ezt el is várjuk, elvégre a második rész megjelenése óta már másfél év telt el, és a Mass Effect 3 alatt már új motor dübörög, aminek illene is túltennie az elődjén. A képeket már helyben megtekinthetitek, igény szerint le is tölthetitek, ha WC-re vagy szobára vinnétek őket. A Mass Effect 3 az év végén jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A screenshotokat daenath küldte be, köszönjük!

28.
28.
Csak magam tudom ismételni: legyen csak pont olyan, mint a kettő, de új kidolgozott történettel (folytatással), sok részlettel és nekem megfelel ! :) Viszont nem örülnék ha szétcsesznék a játékmenetet ilyen millió zombi ugrik neked azt éld túl, vagy itt az ugribugri nindzsákkal akit úgyse lehet lelőni, mert pattog mint a nikkel bolha f@sz. >:E
27.
27.
Ghost16
A zombik nem hiányoznak oda, de biztos vagyok benne hogy odabasszarintós game lesz :)
26.
26.
IceColdKillah
Én azt nem vágom hogy kik ezek a fehér páncélos ürgék.... Az egyikről azt hittem hogy egy War Machine páncélba bújt quarian, de a másik kettőnek más formájú a sisakja.... O_o Talán a begyűjtőket helyettesítő új ellenség?

Mind 1! Engem már nem izgat hogy mit csinálnak a játékkal, a lényeg hogy az ŐRSZEM KASZTOT HAGYJÁK ÚGY AHOGY AZ VOLT A ME2-BEN!!!!!!
25.
25.
thernielle
Nagyon sajnálom a késést, mert ezt a játékot vártam a legjobban ebben az évben. Azért ne csüggedjünk el teljesen, legalább lesz időnk újra aprólékosan elmerülni az első és a második részben, hogy tökéletes reflexekkel és tűéles intuícióval vágjunk bele a harmadikba :)
Meg azért lesz itt még időközben egy Witcher 2, jön a Skyrim ahogyan az előző kolléga megjegyezte, elvileg megjelenik a SWTOR is, kicsit azzal is el fogunk majd bohóckodni (aztán ki tudja, lehet hogy még annál is több ;) ), JÓ LESZ! :)
23.
23.
K2 The Highest
Jobb, ha késik egy keveset...legalább dolgozhatnak rajta nyugodtan! Legalább olyan jó legyen, mint az első kettő együttvéve!
22.
22.
Zoom3r
inkább késsen 2-3 hónapot csak el ne b****ák
21.
21.
galbalazs87
#20: http://www.joystiq.com/2011/05/04/mass-effect-3-delayed/ :(
16.
16.
drat576
nekem az fura hogy a ruhák/páncélok és a fegyverek ugyanazok mint a ME2-ben
15.
15.
sowsminimal
#13: Ok majd meglátjuk hogy saját gépen, realtime is ez lesz majd az ábra vagy sem. (Nem kötözködni szeretnék, de 7 éves ps használat után a szememen igencsak működik a filter, nem mellesleg sajnos alap, hogy szétretusálják a képeket)
Ezért kell ingame video... vagy mégse, mert ott meg az after effects működik :D
14.
14.
forgonati
Ahogy látom Liara ugyanabban a szerkóban van mint a Shadow Brokerban. Remélhetőleg lesznek különböző páncélok mint az 1-ben.

Amúgy az ME3 milyen motort fog használni? Marad az UE3 csak kicsit turbózva?
13.
13.
drat576
#12: PC-n, 32-szeres AA-gal is úgyanígy néz ki a ME2 is
12.
12.
sowsminimal
Szép árnyékok sima élek + egy kis grain igen stb., a ps működik náluk is úgy látom :)
11.
11.
Split
#7: Annyira nem zavar a grafikai egy helyben állás, de a textúrák méretén növelhetnének, és egy-két helyen alkalmazhatnák az új fény / részecske renderelést. És ha már itt tartunk, az árnyékokat is csiszolhatnák, valamint a tükröződéseket. A poligonszámmal sok probléma nincs, habár az nem is közvetlenül motorfüggő.
10.
10.
K/G.
Fejlődött, pedig a második rész is nagyon szép. Pont most vettem elő újra, immár harmadszor, hogy renegátként is végigtoljam, és megmentsek mindenkit.
9.
9.
Richi12
akkor lenne teljes az öröm ha már tolhatnám a gamet:D:D:D
talán akkor már jobban érezném magam
maga az a világ amit a fejlesztők létrehoztak az tetszett mindig is
ugyan így voltam a star wars filmekkel és már magam is találtam ki ilyesmit de akkor is lenyűgöz mekkora képzelő erő kell ehhez és bár én grafikával(nem játékok grafikájával) foglalkozom és van képzelőerőm akkor se sikerült újat alkotnom ezen a téren pedig próbálkoztam(jó sokat):D:D
majd ha megjelenik a cryengine 3 akkor majd gépen is megpróbálok alkotni valamit!!
8.
8.
drat576
#7: Azért az új Unreal Engine 3-ból sokkal többet ki lehet hozni
7.
7.
Blade96
És miért baj, hogy nem változott? A ME nehezen tudna ennél szebb grafikát felvonultatni, de még ha tudna is, felesleges lenne. Egyedül max a karaktereken kell javítani
6.
6.
Split
A stílus szép, azt szerettem eddig is, de a grafika mintha mit sem változott volna. Persze nem vonok le messzemenő következtetést pár képből, de azért na. :S
4.
4.
Slik
3.
3.
Netsu
Maximum annyiban újak ezek a képek, hogy digitális formában most látjuk őket először. :) A Gameinformerben már szerepelt mind.
2.
2.
Sarkadi
Most már egy újabb trailer is jöhetne és teljes lenne az öröm.
1.
1.
pr3D4toR
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...