L.A. Noire novellák tölthetőek le ingyenesen

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Izgalmas és lebilincselő kisebb elbeszéléseket tett közzé a Rockstar Games a játék hivatalos oldalán. A Mullholland Books az L.A. Noire történetét vette alapul a novellák megszületéséhez, az első epizódhoz mi is hozzáférhetünk. Ha imádod a krimit és a noir hangulatot, ne habozz a beszerzésével!

Az első történetet Jonathan Santlofer vetette papírra, és a "What's in a Name" címet kapta, amely mese egy gyilkosságról és annak identitásáról, ami egyszerre szívszorító és félelmetes. Jelen darab az első rész egy sorozatban, köszönhetően a Rockstar Games és a Mullholland Books közti partnerségnek. A játék körüli promóció részeként most át is nyújtják nekünk eme lebilincselő novellát. Ha jó vagy angolból, egy kávé és briós mellett kellemes elfoglaltságot fog nyújtani a .pdf formátumú, tablet-kompatibilis történet.

Egy hollywoodi, elismert színésznő az áldozat, egy csapásra reflektorfénybe kerül a halála. Az eldobott, kihasznált férfiak között sok a gyanús alak, nyomozóink közöttük szeretnék megtalálni a hidegvérú gyilkost. Számos szereplő visszaköszön a sorok között, olyan is, akiket a játékból is ismerni fogunk - egy érzelmileg instabil személy meséje ez, klasszikus noir gazemberekkel megspékelve.

Ahogyan a második történetben is, a The Girl szintén elérhető a Rockstar honlapján!

Töltsd le az L.A. Noire novellákat az alábbi linken!

7.
7.
renato999
Én a Witcher 2 CE miatt csak később fogom beszerezni majd az L.A.Noire-t, de tuti beszerzem majd !
6.
6.
Mortis
Az irodalomhoz sosincs késő. Nagyon szép dolog ez. Csak örömködni tudok. :)
5.
5.
deviques
#4: Én előrendeltem, 20-án jelenik meg német amazon szerint. Tűkön ülva várom, addig be se kapcsolom a konzolt, legyek jól kiéhezve!
4.
4.
smash
#3: Ez egy tényleg remek hír :) Külföldön május 13-at írnak megjelenésre
3.
3.
adikas21
Na ha már Pc-re nem jött ki lehet leszedem,de amúgy jó hír ,hogy fog jönni a Maffia 2 minden eddigi bővítménnyel együtt.
2.
2.
smash
Gondolom kizárt a magyar a felirat rá. :( Ezáltal nem tudom hogy mennyire lesz élvezhető olyas valakinek aki nem tud tök jól angolul.
1.
1.
Shooter89
Már nagyon várom a játékot is !!! Ez érdekesnek tűnik , beleolvasok !!!! :-))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...