Hétvégén rendezik meg a MondoCont

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is megrendezik az ország legnagyobb animés rendezvényét, a MondoCont. A hétvégi eseményen természetesen gamer programok is lesznek, ezeket külön pavilonban fogják lebonyolítani. Cosplay, előadások, Michael Jackson és Starcraft II - hétvégén irány a Hungexpo!

A MondoCon szombaton és vasárnap is várja a látogatókat, mindkét napon délelőtt 10 órakor nyílnak meg a Hungexpo kapui. Az animés eseményt fél évente rendezik meg, a több éves hagyománynak megfelelően egyszerre lesz fesztivál és vásár jellegű a buli. Számtalan előadás, vetítés és verseny várja a résztvevőket: lesz karaoke, Dance Dance Revolution, amv-klipkészítés, és természetesen a cosplay szám sem marad el.

A gamer események külön pavilonban kapnak helyet: ki lehet majd próbálni egy csomó játékot, és egy raklapnyi versennyel is készülnek a szervezők. A bátrabbak Tekkenben, Mortal Kombatban, Michael Jackson: The Experiance-ben, Assassin's Creed: Brotherhoodban és Starcraft II-ben is megmérethetik magukat, ha valamelyik számban jó vagy, akkor mindenképpen ott a helyed!

Akkor még egyszer:

  • Helyszín: Hungexpo
  • Időpont: május 14. 10:00-23:30 és május 15. 10:00-20:00
  • A hivatalos weboldalon további infók érhetők el
16.
16.
kasy
#14: Tavaly én voltam (az Sakura volt), erre sajnos nem sikerült eljutni.
Nehogy azt hidd, hogy öreg vagy oda. Amúgy is a legtöbb beöltöző ember örül, hogy megnézés és cinkelés nélkül felveheti ezeket a maskarákat. Szerinted nekiállnak valakit kinézni a kora miatt?
15.
15.
Naire
#14: A kor nem számít, én már találkoztam 60 éves bácsival is (: hasonló rendezvényen
14.
14.
Scoo
Én szívesen kimennék, de már túl öreg vagyok hozzá. Néznének, hogy mit keres itt ez az öreg fószer :)
12.
12.
myrte
#2: szobatársammal erre csak azt mondtuk: egy nap mikor a tizenéves lányok büntetés nélkül beöltözhetnek k**váknak...
11.
11.
Naire
Pát embert nem értek ,télleg kevés MO-n a hasonló kaliberű és hasonlóan sokldalú rendezvény és pár embernek ez se elég támogatni kellene a rendezvényt és nem hurrogni hogy jaj ez se jó meg ez se .Nem kell anime fannak lenni hogy élvezd a rendezvényt .Másik hogy nem kötelező megjelenni.Személy szerint nagyon várom és MÁR CSAK 1HÉT
10.
10.
Mortis
Mindenhol erről a "szerencsétlen" lányról rakják ki a képet a hírhez. Tud róla egyáltalán? xD

Egyébként én egy kicsit drágának tartom az egynaposat( még mindig :). Mondjuk nem oszt, nem szoroz: Isteni csoda kéne, hogy megint kijussak. Voltam már kettőn, nem is voltak rosszak ,de kifejezetten nem is élveztem. Mondjuk lehet azért, mert nem jött össze egyszer sem a rendes társaság. :D Mindenkinek kellemes időtöltést, aki megy.
9.
9.
HerodPK
Hat nem tom:) 23 vagyok:) és szeretek kijarni nekem ez olyan mint a repulo nap:) sok erdekesség latnivalo:) haverok....senki ne mondja hogy nem ugyan az...dehogynem...rendezvény célzott kozonséggel:) szuper jo....fikazni nem érdemes mindennek megvan a varazsa...aki nem hiszi nézzen ki:)
8.
8.
Raam989
Öröm bódottá. Én már kicsit öregnek érzem magam (22 évesen... :D), de asszony rám erőltette, hogy menjünk el. Nem baj, nosztalgiázunk kicsit, régen én is olyan elvetemedett anime geek voltam mint egy-két ember ott... :D
7.
7.
HerodPK
Hat sajnalom a sok negativ kommentet én pont az ideit hagyom ki:S istentelen kiralynak tartom azt hogy sok olyan hulye mint én mit produkal 1 rakason:) én imadom nagyon jo a hangulata......el kell menni utann ha véga csak a napokat szamolod mikor jon a kovi:)
6.
6.
Ra1D3n
Nagyon szeretek pár mangát és animét, de azért nem tudom mi kéztetheti azokat, akik képesek beöltözni egy ilyen mondocon alkalmából :) Még nem voltam, de valószínű most is kihagyom, mert más a program, de majd egyszer lehet lenézek :)
4.
4.
IceColdKillah
Sok animét szeretek, de azé nem mennék ki egy ilyenre....
3.
3.
giga321
Engem nagyon érdekel nagy animés és mangás létemre szégyenszemre most fogok először elmenni ilyen rendezvényre. Nem fogok beöltözni , de kíváncsi vagyok hogy az AC-és verseny a 100% hogy multiplayer lesz és azt szívesen kipróbálnám. "JÓ A FEJES , OTT A HELYED" :D.
2.
2.
A csajok nagyon jól szoktak kinézni az ilyen rendezvényeken, lehet stírölni :) meg lesz SC2 verseny a legjobb magyar játékosokkal, közvetítéssel, mindennel.
1.
1.
kae-chan
valahogy nem tud érdekelni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...