Gamekapocs Tali 2011 - képeken a helyszín

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 16.
  • Hír
Link másolása
Tudjuk, mit fogsz csinálni június 18-án! A legkevesebb az lesz, hogy ott leszel velünk a szolnoki Tiszaligeti Motelben, és egy jóízűt tivornyázol velünk az idei hivatalos Gamekapocs Találkozón. A helyszín csodaszép, elegendő teret biztosít arra, hogy szerény közösségünk világmegváltó gondolatait tettekre cserélje.

Videojátékok és a velejáró minden, apró-cseprő kipattant gondolat, autók, nők, sport, külpolitika, csini kutyaruhatervezés is helyet kap a társasági összejövetelen. Valós vagy vélt sérelmekre kereshetünk vígaszt, alkoholmámorba fojtva a gép előtti fenntartásainkat - találkozhatsz személyesen a sejtelmes nicknevek mögé bújt arcokkal, avagy a mindig szerény és ellenállhatatlan GK Team tagjai is nyílt napot tartanak ehelyütt, s meg is indokoljuk miért nem tetszik nekünk a Mafia 2.

Ha lemaradtál volna a premier infóbombáról, olvasd el még egyszer szervezőnk, a megfontolt Biolencse szavait, ám ezuttal végre lehull a lepel a GK Tali 3.0 helyszínéről is! Mint tudvalevő, igyekeztünk mértani középpontot találni kishazánk területén, így választásunk Szolnokra esett, annak is a nívós, szabadidős tevékenységre alkalmas, burjánzó zöldövezettel telt, patinás részén, a Tiszaligeti Motelben.

 

A mai szép napfényes délutánon, Biolencse és jómagam felkerestünk júniusi duhajkodásunk színhelyét, és elkattintgattunk pár fotót. Mint azt látjátok, a régmúlt szocreálos balatoni üdülőkörnyezetet idézik a látottak (persze jó értelemben véve). 2-3 ágyas szobákról van szó, tusolóval és WC-vel, de egy alsóépületben (aka kiskonyhában) még főzési és sütési lehetőség is van, aki netán undorodna a bográcsban rotyogó, tábortűzön főtt és sült tápláléktól. Nem kell megijedni, van hűtőszekrény is, így nem kell attól tartani, hogy a napon lóhúggyá válik a sör.

 

Külön felhívnám a figyelmeteket a tábor közepén, a sziklakert tetején helyet foglaló pavilonra, ahol aztán rossz idő esetén is össze tudunk bújni. A bungalók bejárati ajtajához közel, alig másfél méterre foglal helyet a toalett, így akinek heves hasgörcsei, netán a tetemes alkoholfogyasztásból adódó rosszullét kerülgetné, gyorsan el tudja intézni csipp-csupp ügyeit. NBA, Streetball fanok - labda ellenében - a terület másik részén még kosárlabda-pályára is bukkanhatnak - jóízű, pattogtatás, lötyögés, akár egy házi GK-bajnokságnak is teret engedve.

 


Biolencse szavai következnek:

Az alvós szállás 3000 forint/fő. A nem alvós, de benntartózkodós 600 forint/fő. A jelentkezési határidő május utolsó vasárnapja, azaz május 29. Fontos, hogy mindenki jelezze Biolencsének, hogy akar-e aludni, vagy sem. Összesen egyébként 12 ágy van. Miután tudjuk, hányan leszünk és azt, ki mit kér - ágyast, vagy nem ágyast (de most nem pálinkáról van szó, hanem szobáról) -, akkor tudjuk a szállás pontos költségét is, amit egyenlő részben osztunk el.

Erre jön még rá a bevásárlási lista. Mindenki jelezze, mit szeretne inni és mennyit. Ne csak alkoholban gondolkodjatok, tavaly is egy csomó megmaradt. Kellene még venni mondjuk virslit, szalonnát, mert este lehet nyársalni kellene. Erről mindenki döntsön maga. Részemről tök mindegy. A megbeszéltek szerint nem bográcsozunk. Pizza lesz a vacsora, megpróbálok rá kedvezményt szerezni. Én úgy számolom, hogy 4.000, maximum 5.000 forintból kijön az egész. Nem lesz drágább, mint tavaly. Fontos, hogy töményet nem veszek. Azt mindenki hozzon magával, az ugyanis nagyon megdobná a költségeket. Azt hiszem, most így hirtelen ennyi. Ha kérdés van, szóljatok!


Tehát megint!


Jelentkezési határidő: május 29!
Mindenki nyilatkozzon, szeretne-e aludni, vagy sem!
Illetve mindenki írja le, mit szeretne inni és mennyit!

Mindenkit szeretettel és mély odaadással várunk!

59.
59.
Redeye
Tetszik ez a baráti ár! =)
58.
58.
kasy
Hajaj. A franc se gondolta volna milyen sok papírkutya van a Gk-n...
57.
57.
Kocsis92
oo hát ilyenkor én még nagyba tanulok a szóbelire:D fene.. had kérdezzem meg ez milyen szokott lenni?:D mindig ugyanazok az arcok, vagy azért vannak újoncok minden évben?
55.
55.
Scoo
#47: Megy BKV busz is késő este :D
54.
54.
PankiManki
53.
53.
air 2
Na még jó hogy Szolnoki vok.Ha dolgoznék,akkor meló után kinézek!
52.
52.
biolencse
FONTOS!!!
A szállást 18-án 12 órától lehet elfoglalni és 19-én legkésőbb 11-ig kell elhagyni!!!

Ezzel azt hiszem semmi gond nem lesz, hiszen a korábbi években is így volt az érkezés és a távozás.

Ne feledjétek jelezni nekem privátban itt, vagy a
biolencse@gmail.com címen, hogy ki mit akar inni!!!
51.
51.
Guppi
#48: Van a telómban GPS (G-Point Searcher xD) szal nagyon nem tévedhetünk el. ;)))
50.
50.
Giga0509
#47: Akkor Scoo elmegy érted,idehoz,itt alszol és holnap megyünk együtt :D
49.
49.
csabesz_1980
48.
48.
drakecsaj
#24: Úgyis van! Én mindig józan vagyok (kivéve amikor nem) :D

Baráti az ár, bátyómtól meg úgyis kunyerálok valami tömény piát xD Egyébként tényleg jó lenne a vonatosokkal egyeztetni, mert egyedül nem fogok nekivágni a sétálós Camp GK távnak, mert amilyen szerencsétlen vagyok simán eltévedek a legelső körben :D
47.
47.
Ragnarök
#41: Csak azért gondoltam, hogy jobb lenne ha nálatok szállnék meg, mivel nem hiszem, hogy az ifjú titán Gigát kiengedik a repülőm elé, mivel az sajnálatos módon 23:40-kor fog megérkezni a Liszt Ferenc reptérre (a.k.a. Ferihegy). Tudom tudom... elég szarul van megoldva, és máskor nem is indul gép haza csak ilyen időpontban... De ha ez mondjuk neked is gond lenne, akkor kibírok egy éjszakát a reptéren, aztán majd alszok valamit a vonaton. :D
46.
46.
toniote
#44: Én is vonattal megyek, de Újszász felől. Ha gondoljátok, majd mehetünk 1ütt..
45.
45.
Giga0509
#36: Ha ha ha :D most nem,nyugi :D
44.
44.
Guppi
#40: Ne merjé' lógni! xD Vége az lesz, hogy Drip jön te meg nem.

Én valszeg vonattal fogok érkezni és gyaloglok egy jót :P Majd a többi vonatossal kéne egyeztetni, hogy kb egyszerre fussunk be...
43.
43.
Scoo
Strandra akar majd valaki menni? (Én benne lennék)
42.
42.
Scoo
Személygépkocsival: a 4-es főútról Budapest felöl Szolnok centrum irányában a városba betérni. A főút vonalát követve át kell menni a Tisza-hídon, majd a híd után az első lehetőségnél jobbra lekanyarodva érhetjük el a Tiszaligetet.

Tömegközlekedéssel:
A Tiszaliget megközelítése a MÁV vasútállomástól induló 15-ös helyi autóbusszal történhet.
A Tiszaliget lejáratig megközelíthet? még a 6-os, 6/Y-os, 7-es, 7/Y-os, 8-as, 8/Y-os jelzésű autóbuszokkal.

Vasúttól gyalog: Szolnokon a vasútállomás épületéből kilépve egyenesen a Baross utcán majd a főút mentén a Tisza híd 25 perc séta, a híd túloldalán az első lehetőségnél jobbra fordulva érhetjük el a Tiszaligetet.
41.
41.
Scoo
Ragna: Jöhetsz aludni hozzánk, bár ennek lehet nem örülne az asszony, plusz a város ellenkező oldalán lakom, így inkább én is inkább Gigát ajánlom. De ezen ne múljon, hogy jössz e vagy sem. Kocsival akkor fogok menni ha elegen leszünk rá. Vonatra 50%-os kedvezményem van, így nekem az jobban megéri. Mindenesetre majd hangoljuk össze, hogy a fővárosból mikor, hogyan menjünk.
40.
40.
N360
#38: Részvétem, Guppi!:)
Nekem sem dőlt még el sajna a dolog, de a veszprémi különítménnyel egy autós túrában Szolnokra benne lennék..!:)
39.
39.
tjames
Nagyon korrekt helyszín! Baráti árakkal!
Egy kérdés: Felhívtad az üzemeltető figyelmét arra, hogy "kicsit" hangos társaságra számítson? :) Hogy reggelig fog visítani a röhögéstől a banda? :)
38.
38.
Guppi
Jeaaah :D Egész baráti árak. Még mindig 100% részvételem :P
37.
37.
#36: :O akkor hol fogok fetrengeni? T.T
36.
36.
K2 The Highest
#35: Nem sokáig lesz zöld....Giga úgyis összehányja...:D
35.
35.
jóféle! szép zöld fű biztosan jót lehet rajta részegen fetrengeni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...