Soul Calibur V - befutott az első teaser videó is

  • Írta: Sheodon
  • 2011. május 12.
  • Teaser
Link másolása
A tegnapi bejelentés után nem kellett sokat várni, hogy a rajongók is megkukkanthassák a Namco Bandai konferenciáján levetített Soul Calibur V előzetest. Az új anyag másfél perces ízelítőt ad az új rész hangulatából, emellett néhány extra érdekességre is fény derül belőle - csekkoljátok!

Miután hírt adtunk arról, hogy a Soul Calibur V hivatalosan is bejelentésre került 2012-es dátummal, PS3-as és Xbox 360-as megjelenéssel, nem sokkal később a hivatalos honlapot is nyilvánosságra hozták. A kissé minimalisztikus oldalon jelenleg az első teaser videó található, továbbá egy link mutat a játék hivatalos Facebook oldalára, illetve néhány aktuális felhívás is elolvasható. A játék atyja, Daishi Odashima Twitter csatornája is tartogat érdekességeket a rajongók számára.

Ilyen felhívás például a jelenleg is tartó interaktív játék, miszerint arra invitálják az embereket, hogy látogassák meg az említett Facebook oldalt, cserébe pedig ők megmutatnak néhány kész artworköt a karakterekről. Ami eddig már kiderült, az az, hogy a játék az előző rész, vagyis a Soul Calibur IV után fog játszódni, mégpedig 17 évvel, ami egy remek vérfrissítést adhat a szériának. Jelenleg bemutatásra került már az egyik új főszereplő, Partoklos, aki az egyik korábbi hős, Sophitia fia, míg mutattak képet a 17 évvel idősebb másik harcosról, Siegfriedről is.

A rajongók számára feltűnhet néhány dolog, ahogy például a teaserben is látható, a két legendás fegyver, a Soul Edge és a Soul Calibur új külsőt kapott, valamint Siegfried ismételten visszatért korábbi fegyveréhez, a Requiemhez.

7.
7.
Mortis
#6: A IV tényleg gáz volt a többi részhez képest és ezen még Yoda/Vader sem segített. :S xD

Nagyszerű, nagyszerű. Megint izzad a tenyerem. Egyre inkább várom a 2012-es évet és nem csak 2011 őszére tekintgetek. :)
Amúgy azt is rebesgetik, hogy nem lesznek kétkezes fegyverek...Ezt vajon hogy képzelik?
6.
6.
Sheodon
#4: Ha a négyes tetszett, a többit egyenesen imádnád. A SCIV is az egyik legjobb játék, amivel játszottam, mégis a Soulcalibur szériának a leggyengébb darabja.
5.
5.
Sheodon
#2: Szerintem a rendes trailerben már be fogják mondani rendesen (ha jól emlékszem, akkor az első 1-2 trailerben sem hangzott el a Soulcalibur IV az előző résznél, csak már a rendes trailereknél, pl. mikor felfedték az SW-s karikat).

Viszont ja, Siegfried nagyon jól néz ki. A dizájn tisztára olyan, mint az SC1-es, de azért látszik rajta, hogy öregedett (még ha ez jól is áll neki :D).

A játék részemről nagyon várós, hiszen ez az egyik kedvenc játékszériám (hanem a legkedvesebb). :D
4.
4.
attila 999
mekkora resz volt a 4 es.atyauristen.amennyit jatszottam vele.
2.
2.
IceColdKillah
Siegfried NAGGGGGGYON gizdán néz ki! Ő a kedvencem! És ráadásul visszakerül a kezébe a Requem is! Jeeeeee! Már alig várom....:P

Bár a videó végéről hiányzott az a jellegzetes "SOUL CALIBUR FIVE!" amit az eddigi részekben mindig ugyanaz a narrátor mondott be! :S
1.
1.
Sheodon
Köszi, hogy kiraktátok a hírt. :) Remélem lesz, akit érdekel, hiszen a videó még jelenleg is a nem listázott kategóriában van, így a hozzáférés limitált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...