Hivatalosan is készül a Sniper: Ghost Warrior 2

  • Írta: InGen
  • 2011. május 12.
  • Hír
Link másolása
Ha a vad Counter-Strike lanpartyk alkalmával mindig azt ordibálták az arcodba, hogy "te k*cs*g kemper", akkor a Sniper: Ghost Warrior valószínűleg egy számodra szimpatikus játék volt. Ebben az esetben pedig lehet kezdeni örülni, mert a folytatás most már hivatalosan is készül.

Azt azért túlzás lenne állítani, hogy a Sniper: Ghost Warrior berobbant a játékpiacra tavaly, mert nem így történt: a játékosok és a sajtó is vegyesen nyilatkoztak az anyaggal kapcsolatban. Ez mondjuk nem tántorította el a fejlesztő City Interactive-ot attól, hogy az eredetileg csak PC-re és Xbox 360 megjelent kemper-szimulátort elkezdje átültetni PS3-ra is, melynek eredménye április végén született meg Európában, és június 28-án fog Amerikában.


S úgy néz ki, hogy a vegyes fogadtatás ellenére eleget sikerült elpasszolni a játékból (vagy a PS3-as verzió sikerében reménykednek), hogy máris a folytatásról beszéljenek, mely PC-re, PS3-ra és X360-ra egyszerre készül.

Hogyan lehetséges ez? Nos, úgy, hogy a srácok motort cseréltek, a fantáziadús nevű Sniper: Ghost Warrior 2-t ugyanis már a - fanfárok, fények, füst, Janicsák István és a veresegyházi asszonykórus - vadonás új CryEngine 3 hajtja.

Ennek megfelelően a fejlesztők lenyűgöző látványt, és ötletes küldetéseket ígérnek, valamint bővebb információáradatot az E3 alkalmával.

17.
17.
steve 18
#1: Igazad van amíg nincs kézzelfogható eredmény addig nincs értelme bármit is mondani! mondjuk nekem az első része nem igazán jött be, de majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből!! :D
16.
16.
Giggsy
#15: Nem tudom... Az előző rész látványilag eléggé rendben volt. Persze nem azt mondom, hogy Crysis szinten rendben, de nem volt csúnya. És a kiadott patch-el a játék összes javítható hibáját javították, amitől egész korrekt lett. Más kérdés, hogy a javíthatatlan hibái megmaradtak, de én valamiért bízom a City-ben, hogy talán most ezzel ráleltek a helyes útra. Talán a visszajelzések alapján a következő rész jobb lesz. Azért azt mindenképp el kell ismerni, hogy színvonalban ég és föld a SGW és a korábbi játékaik.
15.
15.
Józsi_Doe
Attól még hogy modern engine hajtja még lehet gagyi a látvány, főleg ha a City designer készségeit nézzük. Az viszont biztos hogy egy újabb béna játék lesz.
14.
14.
wigyory
Ez egy jó hir, folytatják és kiadják már Ps3-ra is.Igy már tuti hogy várós a game,kedvelem a fickókat hogy ekkorát léptek előre.
13.
13.
K2 The Highest
#11: Kételkedni szabad, de annyira nem drága ez, hogy ne vehessék meg.
"A City Interactive nagy örömmel jelentette be, hogy két, eddig még ismeretlen FPS-t fognak fejleszteni, melyekhez máris licenszelték a CryEngine 3-at." The Source!
"a két legszebb grafikus motort vásárolták meg, a CryEngine 3 és az Unreal Engine 3 személyében." HOC
12.
12.
jól látok? Cryengine 3? :O azigen
11.
11.
lolman598
#10: én azér kétlem,hogy olyan "minőségi" játékokat kiadó fejlesztő,mint a city,megengedhetné magának anyagilag hogy egy olyan fejlet motort használjanak,mint a CryEngine
10.
10.
K2 The Highest
CryEngine 3 lesz alatta ez biztos. Régebben mondták is, hogy használni fogják...
9.
9.
kukac450
InGen, le a kalappal... feladobtad a napomat ezzel: "Janicsák István és a veresegyházi asszonykórus"... ez nagyon beütött : D
8.
8.
Mortis
Egész vállalható volt ez a játék. Ott a lehetőség, fejős tehén. Miért ne ragadnák meg a tőgyét?

Amúgy én is UE 3-ra emlékszem.
7.
7.
lolman598
cry engine3????nem unreal 3-as fog alatta menni (vmeik régebbi hírbe még az volt)
6.
6.
Hardy
Nem tetszett az első rész, bár biztos van akinek nagyon bejött, de én nem csinálnék ennek második részt. :D
5.
5.
Garfartix
OMG! Ezt minek folytatni? Már az első részt sem értettem!
4.
4.
K2 The Highest
Örülök:) Én az első résszel is marha jól elvoltam:)
3.
3.
dave280
CryEngine?? Várós! :)
2.
2.
adikas21
Első része egyszer simán végigjátszható volt,és így ,hogy meg tudták venni az új motort biztos jobbat fognak készíteni.
1.
1.
Sarkadi
Igérni sok mindent lehet,szóval amig nem látok belőle semmit,no komment. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...