Új képeken a Risen 2: Dark Waters

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Képek
Link másolása
Az óriásrák a trópusi part egyik napfényes délutánján éppen a hősünket pécézte ki uzsonna gyanánt, aki persze nem riad meg a rajtaütéstől. Hanyag mozdulattal fenékbe billenti a kokszos szörnyet, majd éles szablyájával felszeleteli. Risen 2: Dark Waters pillanatképek következnek.

Mi is lehet szemetgyönyörködtetőbb, mint korunk bámulatos szerepjátékain gyönyörködni? A műfaj kiemelkedik a grafikában, pláne, ha non-lineáris kóborlással teszik ezt a Piranha Bytes-nál még fogyaszthatóbbá. A Risen 2-ben bármikor tudunk váltani a közelharci és a távolsági fegyverek között - egyetlen gombnyomással. Mivel már az ipar is fejlődött az első rész óta, így már kezdetleges puskákkal is fel leszünk vértezve, amolyan Fable-mintára.

 

 

Az egyik speciális támadásról is lehull a lepel a képek egyikén, amin karakterünk éppen istenesen fenékbe billenti a parton zsákmányt leső óriásrákot. A Risen 2: Dark Waters PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra még az idén napvilágot lát.

5.
5.
tomy88trance
Idén jön elvileg, szóval várós! Nem tudom mért várják annyian a skyrim-et.. szerintem a Risen 100x jobb , még a Daonál is :)
4.
4.
IceColdKillah
Remélem bírni fogja a gépem.....:P
3.
3.
kebi90
Hmm az első része bejött, a kalózos téma annyira nem jön be de azért várós, kíváncsi leszek rá :)
2.
2.
hedzsooo
Tenyleg varos, az elso is nagyon jo volt, csak a vegso BOSS-fight nem jott be annyira szamomra, de meg annak ellenre is nagyszeru RPG az eslo resze, am ez minden tekintetben meg kiforrottabbnak, jobbnak igerkezik ! ;-D

Azert egyenlore nalam a legvarosabb a TESV: Skyrim, ez a RISEN 2 ugy is jovore jon majd, 2012-ben. Kalozos temaban iden viszont ott lesz nekunk a TWO WORLDS 2 KIEGESZITOJE, varhatoan iden Szeptemberben erkezik, ha vki lemaradt volna errol az inforol eddig ! ;-)

...Akit erdekelnek a PC RPG HIREK, infok, kepek, videok 1 csokorba osszegyujtve es raer, latogasson el a facebookos PC RPG kozossegi oldalra es lajkolja, ha tetszik, THX ! ;-D Erre tessek: http://www.facebook.com/pages/PC-RPG-community/111044738978377
1.
1.
krami
Számomra a legjobban várt játék:) Nagyon jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...