Szinkronos előzetest kapott a Végső állomás 5

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legújabb darabjában a Végső állomás 5 szinkronos előzetese képviselteti magát, ha már az Intercom volt olyan jófej, hogy elküldte nekünk. Tudjátok a szabályt: a Halál nem szereti, ha valaki túléli őt, és általában ez nem is sikerül senkinek.

Persze néhányan túlélik a derék Kaszás első próbálkozását, ám az általában mindig szokott arról tenni, hogy később valamilyen formában mégis végezzen a kiszemelt áldozatával. A Végső állomás filmsorozat eddigi négy része számtalan módot prezentált már, hogyan lehet kinyírni az egyes főszereplőket - és általában nem egyszerű közlekedési balesetekről volt szó -, és ilyen téren a szeptember 1-jén mozikba kerülő ötödik epizód sem panaszkodhat majd. A szinkronos előzetes most érkezett meg, csekkoljátok!

25.
25.
ebben a filmben a jó csajok is lényeges szempont, igazi popcorn-movie :D
24.
24.
kasy
#23: Na mármint 'ezekkel'.
23.
23.
kasy
A negyedik rész pontos mása lesz gyakorlatilag. Szóval aki azt nem bírta (jelen) az csak nagyon unalmas napján próbálja be. Szerintem.

A Fűrészeket meg azért ne hasonlítsuk ezzekel. ;)
22.
22.
Jinbobo
#20: Ebben a filmben inkább előbb, mint utóbb. Mellesleg ez hülyeség, nem érdemes komolyan venni!
Bruce Willis egyedül élte túl a vonatbalesetet a sebezhetetlenbe, őrá még a halál sem mert vadászni! XD
21.
21.
hát, az előző 2-nél talán kicsit jobb lesz vagyis remélem
20.
20.
Józsi_Doe
MIndenki meghal ... előbb-utóbb :)
18.
18.
gorgo
Az első három tetszett,de a 4.rész nagyon rossz volt ezt is húzzák mint a fűrészt,de minek?Csak a 3D miatt nem hiszem!
16.
16.
Hubert Cumberdale
#15: Ja én is azt néztem. Most már nem megmenteni akarják majd egymást, hanem kinyírni? A végén még tényleg nézető lesz :D (bakker kajak megmozdult az asztalomon egy lap! Ez ijesztő volt :D)
15.
15.
Dogmatix
#13: Azért "küzdenek" , hogy ne így legyen :) Ezek szerint mindenkiben csak a nevetséges halálesetek és a bakik milliói maradtak meg :) Nos a lényeg annyi, hogyha új emberke születik, akinek nem kellett volna, akkor már nem lesznek veszélyben. De most ahogy néztem, az új részben már gyilkolni kell majd :D
14.
14.
wildláma
fasza ... eddig csak az első 2 részét láttam, arról hallottam hogy van 3. is, de hogy már az 5. készül ... mikor volt a 4????
13.
13.
Giggsy
Előre bocsájtom, hogy enyhén spoileres leszek, szóval tessék vigyázni, ha valaki arra érzékeny. Az első rész nem volt rossz, de az alapötletet nem számítva nem volt nagy szám, a második rész volt eddig a legjobb, mert megtalálták az egyensúlyt a durva halálesetek és a megfelelő történetvezetés között. Ellenben a harmadik ótvarosan szar lett, abszolút nevetséges húzásokkal teletömve. A negyedik úgyszint megspékelve azzal, hogy a megdöbbentés helyett rámentek arra, hogy szimplán gusztustalanok legyenek, akár olyan áron is, hogy fizikailag kivitelezhetetlen halálesetek történjenek benne (faszi keresztültrancsírozása a kerítésen, vagy mikor a másiknak a beleit kiszippantja a szivattyú). És ami a legpofátlanabb, hogy gyakorlatilag egy az egyben lemásolták az előző rész végét. Egyébként sincs semmi értelme az egésznek, ha úgyis már az első perctől kezdve tudni, hogy akármi is lesz, úgyis mindenki meghal a végén...
12.
12.
Kocsis92
#11: nefélj, a tanárod is röhögött gyerekkorába azon:) nem rossz ez a film, és nem baj h hasonló az előzőkhöz, egy franchise:D legalább tudod mire váltasz jegyet:)
11.
11.
TryGun
Ez a film akkora baromság hogy az már fáj nem értem mi a jó abban hogy azt nézed ahogy emberek meghalnak. Aztán meg a sok felnőtt főleg tanárok csodálkoznak azon hogy a gyerekek több mint háromnegyede nevet azon hogy másnak eltörik a lába vagy a karja vagy akármilye.
10.
10.
waynerooney108
Hát nem tudom... Nekem az első rész bejött, a másoodik nem, a harmadik sztem igen jó lett, a negyedik viszont ultra gáz. Nem tudom, hogyan fogják ezt megcsinálni... Lehet, hogy csak a páratlan számú részek a jók... :D
A Fűrészről annyit, hogy szerintem az első 2 rész nagyot ütött, a harmadiktól kezdve egyre szarabb.
9.
9.
Dogmatix
Nekem a Fűrész összes része bejött. Maga az alaptörténet qrvajó lett, igaz kicsit már erőltetett és vontatott, de attól még nagyon jók :) Mondjuk ha valaki kihagy egy részt az már nem érti az utána következőket. Végső állomás meg inkább vicces mint ijesztő
8.
8.
adriano28
háát, én amikor elsőnek elkezdtem nézni csak azért mert a köcsög spanom azt mondta hogy embereket végeznek ki benne -.-" , de csak ennyit mondott mást nem szóval ezért kezdtem el nézni .. de elég szar már hogy 5. rész ... mint a fűrész ott is már 7 rész van, de minek annyi ...
7.
7.
vuliem
Édes istenem. A második bejött, az első elment, a többit meg nem volt kedvem megnézni.
6.
6.
Ennek is még harminc része lesz, mint a Fűrésznek...

#1: Épp ez a lényege, "a halál műveli ezeket". Ha nem tudna semmit csináni, fölösleges lenne rájuk szállnia, mert képtelen lenne leöldösni őket szépen sorban.
5.
5.
Mortis
Az első rész elment. A második gagyi volt. A harmadig ultra gagyi volt. A negyedik vállalhatatlan volt. Ez szerintem a pofátlanság csúcsa lesz. Az erre szánt pénzből inkább vegyenek élelmet és dobják le Afrikában...
4.
4.
Jinbobo
Az első része nagyon tetszett, aztán fokozatosan romlott a minőség. Ez mindenesetre a bemutató alapján jónak néz ki, de az első részt ez sem fogja überelni. Megnézni tuti megfogom, mert borzongani jó!
3.
3.
Slik
a negyedik rész szörnyű volt... remélem ez jobb lesz
2.
2.
pjoco
jaja nagy marhaság, de egyszer már legyőzhetnék tényleg a halált, mert ez így tökidegesítő hogy úgy is meghalnak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...